Рецепт Овочеве каррі з рисом фото

Овочеве каррі з рисом
(покроковий рецепт з фото)

Індійська кухня
Овочі, Картопля, Бобові, Крупи
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Каррі

Рецепт приготування овочевого каррі з картоплі, цвітної капусти і гороху з кокосовим молоком і рисом.

У середній каструлі нагріти 1 чайну ложку масла на середньому вогні. Додати насіння гірчиці і половину цибулю і смажити, помішуючи, поки цибуля не стане м'яким, 3 хвилини. Додати рис і перемішати. Додати 1 1 / 2 склянки води, приправити сіллю і перцем і довести до кипіння. Накрити кришкою і зменшити вогонь, варити, поки вода не поглине, а рис не стане м'яким, близько 15 хвилин. Зняти з вогню і дати постояти 5 хвилин.

Тим часом у великій сковороді нагріти 2 чайні ложки олії на середньому вогні. Додати залишився лук і смажити, помішуючи, поки не стане м'яким, 3 хвилини. Додати пасту каррі, перемішати і смажити до появи аромату, близько 1 хвилини. Додати кокосове молоко і 1 чашку води, довести до кипіння. Додати солодкий картопля і кольорову капусту, приправити сіллю і перцем. Зменшити вогонь до середнього, накрити кришкою і варити, поки овочі не стануть м'якими, від 10 до 15 хвилин.

Додати горох в каррі і варити на повільному вогні, поки рідина не зменшиться незначно, 2 хвилини. Подавати каррі з рисом і кінзою.


  • Рослинної олії - 1 Ст. Ложка
  • Насіння гірчиці - 2 чайних ложки
  • Середній жовтий цибулю - 1 штука
  • Дліннозерненого білого рису - 1 Склянка
  • Сіль і мелений перець - - За смаком
  • Червоної пасти каррі - 1 Ст. Ложка
  • Солодка картопля - 330 грам
  • Маленький качан цвітної капусти- 1 штука
  • Гороху - 450 грам
У середній каструлі нагріти 1 чайну ложку масла на середньому вогні. Додати насіння гірчиці і половину цибулю і смажити, помішуючи, поки цибуля не стане м'яким, 3 хвилини. Додати рис і перемішати. Додати 1 1 / 2 склянки води, приправити сіллю і перцем і довести до кипіння. Накрити кришкою і зменшити вогонь, варити, поки вода не поглине, а рис не стане м'яким, близько 15 хвилин. Зняти з вогню і дати постояти 5 хвилин.

Тим часом у великій сковороді нагріти 2 чайні ложки олії на середньому вогні. Додати залишився лук і смажити, помішуючи, поки не стане м'яким, 3 хвилини. Додати пасту каррі, перемішати і смажити до появи аромату, близько 1 хвилини. Додати кокосове молоко і 1 чашку води, довести до кипіння. Додати солодкий картопля і кольорову капусту, приправити сіллю і перцем. Зменшити вогонь до середнього, накрити кришкою і варити, поки овочі не стануть м'якими, від 10 до 15 хвилин.

Додати горох в каррі і варити на повільному вогні, поки рідина не зменшиться незначно, 2 хвилини. Подавати каррі з рисом і кінзою.

Схожі рецепти