Рецепт Овочеве каррі фото

Овочеве каррі
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Індійська кухня
Овочі , Помідор , Морква
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Рагу , Каррі
Кількість порцій: 4
Час приготування: 45 хв.

Спробуйте приготувати яскраве, екзотичне, спокусливе індійське овочеве каррі. Цей вид каррі особливо популярний в Південній Індії і знаменитий своїм насиченим пряним смаком і незрівнянним ароматом!

Опис приготування:

Індійські страви дуже ароматні, тому що вони завжди готуються з великою кількістю спецій. Овочеве каррі не тільки надзвичайно корисно для здоров'я, завдяки гармонійному поєднанню спецій воно радує насиченим смаком і ароматом. Готується блюдо просто і швидко, а найкраща нагорода і похвала господині - порожні тарілки після обіду.

  • Паста каррі - 4 Ст. Ложки
  • Цибуля - 2 штуки
  • Імбир - 1 скибочку
  • Часник - 3 зубчики
  • Морква - 2 штуки
  • Пастернак - 3 штуки
  • Помідор - 200 грам
  • Цвітна капуста - 100-150 грам
  • Вода - 200 мілілітрів
  • Кокосове молоко - 250 мілілітрів
овочеве каррі - фото крок 1
1. Наріжте цибулю, измельчитечасник і імбир, з'єднайте інгредієнти. У каструлі на рослинному маслі обсмажте овочі. Готуйте їх 5 хвилин на середньому вогні.
овочеве каррі - фото крок 2
2. На великі кубики наріжте моркву, пастернак. Додайте овочі в каструлю з цибулею і готуйте 2 хвилини.
овочеве каррі - фото крок 3
3. Додайте до овочів 4 столових ложки пасти каррі і добре перемішайте.
овочеве каррі - фото крок 4
4. Додайте в каструлю подрібнені помідори і воду. Гасіть овочі протягом 25 хвилин на середньому вогні.
овочеве каррі - фото крок 5
5. Влийте молоко і додайте цвітну капусту. Продовжуйте готувати ще 5 хвилин і подавайте до столу з рисом.

Схожі рецепти