Овочеве каррі
(покроковий рецепт з фото)
Спробуйте приготувати яскраве, екзотичне, спокусливе індійське овочеве каррі. Цей вид каррі особливо популярний в Південній Індії і знаменитий своїм насиченим пряним смаком і незрівнянним ароматом!
Індійські страви дуже ароматні, тому що вони завжди готуються з великою кількістю спецій. Овочеве каррі не тільки надзвичайно корисно для здоров'я, завдяки гармонійному поєднанню спецій воно радує насиченим смаком і ароматом. Готується блюдо просто і швидко, а найкраща нагорода і похвала господині - порожні тарілки після обіду.
- Паста каррі - 4 Ст. Ложки
- Цибуля - 2 штуки
- Імбир - 1 скибочку
- Часник - 3 зубчики
- Морква - 2 штуки
- Пастернак - 3 штуки
- Помідор - 200 грам
- Цвітна капуста - 100-150 грам
- Вода - 200 мілілітрів
- Кокосове молоко - 250 мілілітрів
1. Наріжте цибулю, измельчитечасник і імбир, з'єднайте інгредієнти. У каструлі на рослинному маслі обсмажте овочі. Готуйте їх 5 хвилин на середньому вогні.
2. На великі кубики наріжте моркву, пастернак. Додайте овочі в каструлю з цибулею і готуйте 2 хвилини.
3. Додайте до овочів 4 столових ложки пасти каррі і добре перемішайте.
4. Додайте в каструлю подрібнені помідори і воду. Гасіть овочі протягом 25 хвилин на середньому вогні.
5. Влийте молоко і додайте цвітну капусту. Продовжуйте готувати ще 5 хвилин і подавайте до столу з рисом.