Осінній торт
(покроковий рецепт з фото)
Ділюся цікавим і простим рецептом осіннього торта, а точніше - цікавим способом, як цей торт можна декорувати. Якщо у вас хтось народився восени, обов'язково спробуйте зробити цей торт!
Розповім, як приготувати осінній торт в домашніх умовах. Вийде дуже цікава випічка, красива і по-осінньому цікава. Взагалі таким чином можна робити будь-які уколашенія, це лише приклад. Я дарувала цей торт мамі "осіннього" малюка, тому і декор такий зробила. Спробуйте!
- Торт - 1 штука (будь-який пиріг або торт на ваш розсуд, у мене це був класичний "медовик" )
- Мастика зелена - 200 грам
- Мастика помаранчева - 150 грам
- Мастика рожева - 60 грам
- Листя - 3-4 штук (різноманітні листочки, щоб зробити зліпок на мастиці)
1. Готуємо торт, обрізаємо краю, щоб вийшов рівний круг, і цей діаметр заміряємо. З цього кола зробимо із зеленої мастики тонкий пласт і накриємо торт.
2. Зелена мастика повинна покривати торт з усіх боків, крім рядка. Залишки обрізаємо. Змішаємо з приблизно такою ж кількістю помаранчевої та рожевої мастики і робимо великий пласт абстрактної "осінньої" забарвлення.
3. Тепер цей пласт накриємо фольгою, зверху розмістимо листочки, а на них - пакет. Акуратно притискаємо, щоб залишилися відбитки листя на мастиці.
4. Вирізаємо по контуру листочки, додамо їм за допомогою спеціальної палички або сірники текстуру і обсяг.
5. Я ще зліпила ягідки горобини. Красиво викладаємо їх на торт.
6. От і все, власне кажучи! Нехай добре схопиться в холодильнику - і потім торт можна подавати до столу!