Оселедець в розсолі в домашніх умовах
(покроковий рецепт з фото)
Домашня оселедець - це справжній делікатес, який просто необхідно спробувати всім. Її смак настільки ніжний, що рибка, в буквальному сенсі, тане в роті. Це мій улюблений рецепт, перевірений роками!
Оселедець завжди вважалася «народної» рибою завдяки невисокій ціні. Така риба готується дуже просто, а результат завжди на висоті. Цей рецепт виручає мене багато років. На кожне свято у нас завжди смачна оселедець. Поспішаю з вами поділитися, як приготувати оселедець в розсолі в домашніх умовах. Від щирого серця рекомендую!
- Оселедець - 3 штуки (свежемороженная)
- Вода - 1 літр (кип'ячена або фільтрована)
- Сіль - 3 Ст. Ложки
- Цукор - 3 Ст. Ложки
- Оцет - 3 Ст. Ложки
- Перець запашний горошком - 6-10 штук
- Лавровий лист - 5 штук
Підготуйте всі інгредієнти.
Оселедець розморозити, попатраєте, видаліть голову і добре промийте.
У ємності, де будете солити оселедець, змішайте воду, сіль, цукор, оцет, перець і лавровий лист.
Помістіть в маринад оселедця і поставте в холодильник.
Через 3 дня оселедець готова.
Оселедець наріжте на шматочки, замаринуйте цибулю в суміші оцту і води. Викладіть кільця цибулі на оселедець.
Або зробіть філе з оселедця.
Прикрасьте цибулею і зеленню.
Ця оселедець неймовірно смачна і хороша .
Готуйте з задоволенням!
Готуйте з задоволенням!