Рецепт Оселедець в лаваші фото

Оселедець в лаваші
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти, Лаваш, Оселедець
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Страви з начинкою

Я дуже люблю рецепти, де використовується лаваш. Якщо ви теж хочете експериментувати, дивіться, як приготувати оселедець в лаваші. Це порційна подача оселедця під шубою виглядає дуже стильно!

Буряк і моркву відваріть і очистіть заздалегідь. Для цього помістіть їх в киплячу воду і варіть до м'якості, потім обдайте холодною водою. Інгредієнти використовуються практично ті ж, що і в оселедця під шубою. Але ефектний вигляд і ніжний смак однозначно її перевершують.

  • Буряк - 1 штука (велика)
  • Морква - 2 штуки (великі)
  • Яйця - 4 штуки
  • Лаваш - 3 штуки
  • Філе оселедця - 500 грам
  • Майонез - 200 грам
  • Зелень петрушки - За смаком
  • Цибуля пориста - 1 штука
оселедець в лаваші - фото крок 1
1. Покладіть один на одного 3 лаваша, розріжте їх. У нас вийде 2 рулетка.
оселедець в лаваші - фото крок 2
2. Буряк натріть на крупній тертці.
оселедець в лаваші - фото крок 3
3. Морква і яйця - на дрібній тертці.
оселедець в лаваші - фото крок 4
4. Лист лаваша перекладіть на фольгу і змастіть тонким шаром майонезу. Викладіть буряк, розподіліть її по всій поверхні.
оселедець в лаваші - фото крок 5
5. На буряки покладіть другий лист лаваша, змастіть його майонезом, а потім розподіліть тонким шаром морквину.
оселедець в лаваші - фото крок 6
6. Знову накрийте все листом лаваша, змастіть майонезом, розподіліть яйце по поверхні. Потім щільно скрутіть рулет. Оберніть його фольгою і відправте в холодильник на 20-30 хвилин.
оселедець в лаваші - фото крок 7
7. Перед подачею наріжте рулет гострим ножем. Лук-порей наріжте кільцями. На цибулю викладіть філе оселедця, зверху прикрасьте петрушкою.

Схожі рецепти