Рулет оселедець під шубою в лаваші
(покроковий рецепт з фото)
З кожним роком з'являється все більше і більше різноманітних варіантів приготування легендарного страви - оселедця під шубою. В даному випадку салат загортається в тонкий лаваш. Класна закуска!
Приготуємо рулет "оселедець під шубою" в лаваші в домашніх умовах. Прекрасна закуска для святкового столу або на кожен день. Все той же знайомий смак, але в "новій упаковці" . Перед вживанням рекомендую поставити блюдо в холодильник, щоб лаваш добре просочився майонезом і злегка розм'як. Хай щастить!
- Буряк - 2 штуки
- Морква - 2 штуки
- Картопля - 2 штуки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Майонез - За смаком
- Лаваш - За смаком
- Оселедець - 2-3 штук (філе)
Для початку потрібно відварити в мундирах буряк, картопля і морква. Даємо овочам охолонути, очищаємо їх від шкірки.
Розрізаємо лаваш на чотири частини. На одну частину викладаємо філе оселедця. Всі овочі натираємо на тертці.
Викладаємо на оселедець терті овочі, кільця цибулі і майонез.
Звертаємо лаваш рулетиком, кладемо його в холодильник на 1-2 годину. Перед подачею на стіл нарізаємо лаваш порційними шматочками. Смачного!