Оселедець в дублянці
(покроковий рецепт з фото)
Як приготувати салат "оселедець в дублянці" зі смішним оформленням? Ми сьогодні спробуємо вам все розповісти і показати. Ця страва напевно розвеселить всіх ваших гостей, а ще вони оцінять його смак.
Салат дуже смачний, цікавий. Запропонована подача салату незвичайна і навіть забавна. Думаю, дуже сподобається дітям. Такий ошатний і веселий салат вийшов у нас. Пробуйте і фантазуйте. Може, у вас вийде ще краще.
- Оселедець слабосолона - 1 штука
- Куряче яйце - 4 штуки
- Буряк - 2 штуки
- Картопля відварна в мундирі - 4 штуки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Майонез - 200 грам
- Морква - 2 штуки

Для приготування салату очистіть оселедець звичним способом. Хвостик і голову збережіть цілими. М'якоть наріжте дрібно кубиком. Покладіть на плоске широке блюдо оселедець як показано на фото.

Відварну картоплю очистіть від шкірки. Натріть на крупній тертці і, зберігши форму, викладіть поверх оселедця.

Відварену моркву очистіть і натріть на тертці. Змастіть шар картоплі майонезом і викладіть на нього натерту моркву. Змастіть майонезом.

Голову від оселедця і хвостик ми зберегли. Покладіть голову і хвостик так, як показано на фото. Тепер закрийте всі шаром натертої на дрібній тертці буряка.

Очистіть курячі яйця. Натріть їх на тертці. З яєчної крихти зробіть поділ дублянки, комір і позначте край рукава. Майонезом можна нанести малюнок на дублянці.

Салату дайте просочитися в холодному місці і подайте до столу. Приємного апетиту і гарного настрою!