Оселедець під шубою (роли)
(покроковий рецепт з фото)
Хочу запропонувати цікавий варіант подачі всіма улюбленого салату "оселедець під шубою" . Я не використовую желатин, салат відмінно тримає форму за допомогою листа водоростей норі. Дивіться мій рецепт!
Тут я докладно описую і показую кроки, з яких ви зрозумієте, як приготувати "оселедець під шубою" (роли). Щоб закуска добре тримала форму, втрамбовуйте овочі вилочкою під час збирання. Обережно поверніть в рулет так, щоб не пошкодити лист норі, але і щоб не залишалося вільного місця. Обов'язково дайте постояти роллам в холодильнику 2-3 годину. Хай щастить!
- Нори - 2 штуки (листочка)
- Оселедець - 150 грам
- Картопля - 1 штука
- Морква - 2 штуки
- Буряк - 1 штука
- Майонез - За смаком
- Сіль, перець чорний мелений - За смаком
- Гірчиця в зернах - 1-2 чайних ложок
Підготуйте продукти, відваріть заздалегідь буряк і картопля, морква. Можна додати трохи зеленого або білого цибулі до овочів в процесі складання.
Розстеліть на столі ціновочку, застелите її харчовою плівкою. Положите лист нори, зверху розподіліть половину тертого буряка, сіль, нанесіть майонезну сіточку. У меня два листа нори, тому всі продукти я ділю на дві частини. Якщо овочі невеликі, то відваріть трохи більше.
Далі розподіліть морква, сіль, майонез.
Далі - картопля, селедочка, гірчичний, можна додати ріпчасту або білий лук салатний.
За допомогою ціновочкі згорніть рол. Загорніть в харчову плівку і відправте в холодильник на 2-3 годину.
Перед подачею на стіл поріжте кожен рол на 4-5 частин. Приємного!