Рецепт Омлет женців фото

Омлет женців
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Яйця
Вагітним і годуючим
На сніданок
Гарячі страви , Омлет
Кількість порцій: 2
Час приготування: 30 хв.

Блюдо традиційної прованської кухні. Такий омлет женці брали з собою в поле разом з хлібом. Рецепт дуже простий, але зі своєю неповторною родзинкою. Раджу приготувати!

Опис приготування:

Рецепт традиційний, тому точно дотримуйтесь технології приготування і нічого не міняйте.

  • Куряче яйце - 3 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Гвоздика - 1 Ст. Ложка
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Молоко - 1 Ст. Ложка
  • Оцет яблучний - 75 мілілітрів
  • Сіль - За смаком
омлет женців - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
омлет женців - фото крок 2
Цибулину очистіть і вставте в неї сушені бутони гвоздики.
омлет женців - фото крок 3
Покладіть цибулину в оцет (при необхідності додайте води) і залиште на добу.
омлет женців - фото крок 4
З цибулі дістаньте бутони гвоздики. Наріжте півкільцями.
омлет женців - фото крок 5
Обсмажте цибулю до золотистого кольору.
омлет женців - фото крок 6
У миску вбийте яйця, додайте молоко.
омлет женців - фото крок 7
Посоліть і розмішайте виделкою.
омлет женців - фото крок 8
Сковороду змажте маслом, розігрійте. Вилийте яєчну масу.
омлет женців - фото крок 9
Коли омлет досмажити, викладіть на його половину цибулю і накрийте другою частиною. Смачного!

Схожі рецепти