Омлет женців
(покроковий рецепт з фото)
Блюдо традиційної прованської кухні. Такий омлет женці брали з собою в поле разом з хлібом. Рецепт дуже простий, але зі своєю неповторною родзинкою. Раджу приготувати!
Рецепт традиційний, тому точно дотримуйтесь технології приготування і нічого не міняйте.
- Куряче яйце - 3 штуки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Гвоздика - 1 Ст. Ложка
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Молоко - 1 Ст. Ложка
- Оцет яблучний - 75 мілілітрів
- Сіль - За смаком

Підготуйте інгредієнти.

Цибулину очистіть і вставте в неї сушені бутони гвоздики.

Покладіть цибулину в оцет (при необхідності додайте води) і залиште на добу.

З цибулі дістаньте бутони гвоздики. Наріжте півкільцями.

Обсмажте цибулю до золотистого кольору.

У миску вбийте яйця, додайте молоко.

Посоліть і розмішайте виделкою.

Сковороду змажте маслом, розігрійте. Вилийте яєчну масу.

Коли омлет досмажити, викладіть на його половину цибулю і накрийте другою частиною. Смачного!