Омлет женців
(покроковий рецепт з фото)
Блюдо традиційної прованської кухні. Такий омлет женці брали з собою в поле разом з хлібом. Рецепт дуже простий, але зі своєю неповторною родзинкою. Раджу приготувати!
Рецепт традиційний, тому точно дотримуйтесь технології приготування і нічого не міняйте.
- Куряче яйце - 3 штуки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Гвоздика - 1 Ст. Ложка
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Молоко - 1 Ст. Ложка
- Оцет яблучний - 75 мілілітрів
- Сіль - За смаком
Підготуйте інгредієнти.
Цибулину очистіть і вставте в неї сушені бутони гвоздики.
Покладіть цибулину в оцет (при необхідності додайте води) і залиште на добу.
З цибулі дістаньте бутони гвоздики. Наріжте півкільцями.
Обсмажте цибулю до золотистого кольору.
У миску вбийте яйця, додайте молоко.
Посоліть і розмішайте виделкою.
Сковороду змажте маслом, розігрійте. Вилийте яєчну масу.
Коли омлет досмажити, викладіть на його половину цибулю і накрийте другою частиною. Смачного!