Рецепт Омлет «Тамаго» фото

Омлет «Тамаго»
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Японська кухня
Яйця
Дієтичне харчування
На швидку руку , На сніданок
Омлет
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 25 хв.

Блюдо японської кухні, яке цілком можна приготувати вдома. Омлет має незвичайний солодкуватий смак з кислинкою. Спробувати хоча б раз безумовно варто, тим більше омлет дуже гарний при подачі.

Опис приготування:

Варто відзначити, що японці готують такий такий омлет на квадратної сковороді. Але для нас це не дуже популярна форма, тому будемо готувати на круглій. Сковороду обов'язково беріть надійну, до якої нічого не прилипне, т. До. Млинці для омлету виходять дуже ніжними. Детально, як приготувати омлет"Тамаго" , дивіться в покроковому рецепті.

  • Куряче яйце - 5 штук
  • Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
  • Рисовий оцет - 1 Ст. Ложка
  • Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
  • Цукор - 1 Чайна ложка (якнайменше)
омлет
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
омлет
Яйця збийте вінчиком. Міксером краще не збивати, щоб не отримати пінну масу.
омлет
Тепер дуже важливий момент. Процідіть збиті яйця через сито.
омлет
В отриману масу додайте всі інші інгредієнти і перемішайте до однорідного стану.
омлет
Я готовила "тамаго" на млинцевій сковороді, діаметр 20-22 см. Ополоником налийте яєчну масу на сковороду змащену олією і на середньому вогні посмажте до готовності млинець тільки з одного боку. Коли млинець буде готовий, поверніть його акуратно в рулет за допомогою лопатки. У цей момент я знімала сковороду з вогню, щоб нікуди не поспішати, не обпектися і зробити все акуратно.
омлет
Готовий млинець залишаємо на краю сковороди.
омлет
Сковороду знову змащуємо рослинним маслом і ополоником наливаємо новий млинець так, щоб трохи маси потрапило під готовий. Коли млинець буде готовий, звертаємо в рулет разом з попереднім. Т. Це. Нашаровуються поверх першого млинця, і т. d. Має вийти 6-8 млинчиків.
омлет
Наш багатошаровий омлет"Тамаго" готовий! Наріжте його порційно і подавайте до столу!
омлет
Смачного!

Схожі рецепти