Омлет рибний
(покроковий рецепт з фото)
Коли хочеться простий і швидкої їжі - омлет рибний в домашніх умовах стане непоганим варіантом. Для деяких цей рецепт може стати відкриттям, але, щоб закохатися в нього, варто спробувати.
Несподіване поєднання омлету і риби робить це блюдо незвичайним. Але, нічого незвичайного в цьому немає, оскільки яйця з рибою і зеленню кропу поєднуються найкращим чином. Рибу можна брати будь-яку, навіть червона риба сюди підійде.
- Яйця - 4 штуки
- Мойва - 6 штук
- Молоко - 100 грам
- Зелень - 10 грам
- Рослинна олія - 30 грам

1. Ніколи б не могла подумати, що омлет з мойвою - це чудове і дуже смачна страва. Для початку обвалюють мойву в борошні.

2. Відправляємо на сковороду і обсмажуємо з двох сторін до готовності. Якщо є бажання, то рибу можна відокремити від кістки і смажити одне філе.

3. Тепер черга яєць. Кількість яєць залежить від того, скільки порцій планується зробити. У нашому випадку - це 2-3 порції, тому 4-5 яєць вистачить.

4. Збиваємо яйця з молоком і додаємо дрібно нарізаний кріп.

5. Виливаємо яєчну масу на сковороду, де смажиться наша риба і накриваємо кришкою. Солимо і приправляємо за смаком.

6. Смажимо омлет до повної готовності і в кінці при необхідності зменшуємо вогонь. В середньому, омлет рибний в домашніх умовах готується близько 20 хвилин.

7. При подачі прикрашаємо блюдо часточками лимона, які разом з омлетом і рибою будуть чудово смакувати.