Омлет по-селянськи
(покроковий рецепт з фото)
Давайте згадаємо літо в селі і неймовірно ситний, яскравий і смачний сільський омлет. Рецепт омлету по-селянськи дуже простий, що не дивно - в селах не до вишукувань
Рецепт приготування омлету по-селянськи ну дуже простий - чи хтось зможе сказати, що приготувати його складно. Можу гарантувати, що рецепт автентичний - в селах багато готують омлет саме таким чином. Особисто я у відпустці мало не щоранку прокидалася від запаморочливого запаху приготованого омлету. Готуйте і насолоджуйтеся простотою і ситністю. Отже, розповідаю, як зробити омлет по-селянськи!
- Яйця - 3 штуки
- Цибуля зелена - 50 грам
- Сало - 50 грам
- Сіль - 1-2 Щепоток
Нарізаємо сало брусочками і добре обсмажуємо на сковороді. Можна до стану сухариків:) Це вже кому як подобається.
У мисці збиваємо виделкою яйця з сіллю.
Зелену цибулю дрібно порізати і додати в яєчну масу. Перемішати.
Виливаємо яєчно-цибульну суміш на сковороду до сала і смажимо хвилин 3-4.
Перевертаємо омлет і засмажуємо до золотистого кольору і з іншого боку. От і все:)