Рецепт Омлет по-китайськи фото

Омлет по-китайськи
(покроковий рецепт з фото)

Китайська кухня
Яйця
Дієтичне харчування
На сніданок
Омлет
Кількість порцій: 1-2
Час приготування: 40 хв.

Страви китайської кухні дуже популярні. Відкриємо для себе ще одне цікаве блюдо - Омлет по-китайськи. Що, в Піднебесній теж готують омлети!

Опис приготування:

Рецепт приготування омлету по-китайськи забере у вас деякий час. Але, якщо ви любитель китайської кухні, то часу, витраченого на приготування, зовсім не шкода. Якщо ви будете дотримуватися всіх рекомендацій рецепта омлету по-китайськи з фото, то у вас вийде смачне і дуже ситне блюдо. Успіхів на кухні і приємного апетиту!

  • Яйця - 4 штуки
  • Сіль дрібна - 1 Чайна ложка (половина - для омлету, половина - для вермішелі)
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки (половина - для омлету, половина - для смаження овочів)
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Імбир - 15 грам
  • Перець солодкий - 1 штука
  • Перець чорний мелений - 1-2 Щепоток
  • Суміш прянощів - 1 щіпка (суміш - аніс, гвоздика, кріп, обкладинка)
  • Соєвий соус - 1 Чайна ложка
омлет по-китайськи - фото крок 1
Очищаємо болгарський перець від насіння і нарізаємо маленькими кубиками.
омлет по-китайськи - фото крок 2
Цибулину чистимо і нарізаємо півкільцями.
омлет по-китайськи - фото крок 3
Очищаємо часник.
омлет по-китайськи - фото крок 4
Очищаємо і нарізаємо корінь імбиру.
омлет по-китайськи - фото крок 5
Подрібнюємо все овочі, крім перцю, в блендері.
омлет по-китайськи - фото крок 6
Варимо китайську вермішель згідно з інструкцією на упаковці.
омлет по-китайськи - фото крок 7
Обсмажуємо приблизно 10 хвилин на рослинній олії нарізану перець і подрібнені овочі.
омлет по-китайськи - фото крок 8
Потім додаємо соєвий соус і готову вермішель. Все добре перемішуємо.
омлет по-китайськи - фото крок 9
Збиваємо виделкою яйця з сіллю і сумішшю приправ.
омлет по-китайськи - фото крок 10
Смажимо омлет в добре розігрітій сковороді на рослинному маслі.
омлет по-китайськи - фото крок 11
Приблизно через дві хвилини, перевертаємо омлет на іншу сторону і смажимо ще хвилинку-півтори. Потім в готовий омлет викладаємо начинку, звертаємо омлет навпіл і подаємо до столу.

Схожі рецепти