Омлет по-китайськи
(покроковий рецепт з фото)
Страви китайської кухні дуже популярні. Відкриємо для себе ще одне цікаве блюдо - Омлет по-китайськи. Що, в Піднебесній теж готують омлети!
Рецепт приготування омлету по-китайськи забере у вас деякий час. Але, якщо ви любитель китайської кухні, то часу, витраченого на приготування, зовсім не шкода. Якщо ви будете дотримуватися всіх рекомендацій рецепта омлету по-китайськи з фото, то у вас вийде смачне і дуже ситне блюдо. Успіхів на кухні і приємного апетиту!
- Яйця - 4 штуки
- Сіль дрібна - 1 Чайна ложка (половина - для омлету, половина - для вермішелі)
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки (половина - для омлету, половина - для смаження овочів)
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Імбир - 15 грам
- Перець солодкий - 1 штука
- Перець чорний мелений - 1-2 Щепоток
- Суміш прянощів - 1 щіпка (суміш - аніс, гвоздика, кріп, обкладинка)
- Соєвий соус - 1 Чайна ложка
Очищаємо болгарський перець від насіння і нарізаємо маленькими кубиками.
Цибулину чистимо і нарізаємо півкільцями.
Очищаємо часник.
Очищаємо і нарізаємо корінь імбиру.
Подрібнюємо все овочі, крім перцю, в блендері.
Варимо китайську вермішель згідно з інструкцією на упаковці.
Обсмажуємо приблизно 10 хвилин на рослинній олії нарізану перець і подрібнені овочі.
Потім додаємо соєвий соус і готову вермішель. Все добре перемішуємо.
Збиваємо виделкою яйця з сіллю і сумішшю приправ.
Смажимо омлет в добре розігрітій сковороді на рослинному маслі.
Приблизно через дві хвилини, перевертаємо омлет на іншу сторону і смажимо ще хвилинку-півтори. Потім в готовий омлет викладаємо начинку, звертаємо омлет навпіл і подаємо до столу.