Oladushki, як у бабусі
(покроковий рецепт з фото)
Давайте перенесемося в дитинство і пригадаємо ранковий аромат випічки з кухні і цілу гору оладок на столі у бабусі. Це було так смачно, що оладки відлітали з тарілки один за іншим! повторюваний?
Додатково в тісто для оладок можна додати ванілін або ванільний цукор, м'якоть яблука натерту на тертці. Кефір краще брати з високою жирністю, тоді і результат буде чудовим. У покроковому рецепті розповім докладно, як приготувати оладки, як у бабусі.
- Борошно пшеничне - 250 грам
- Кефір - 1 Склянка
- Яйце - 2 штуки
- Цукор - 4 Ст. Ложки
- Сода - 0, 5 чайних ложки
- Масло рослинне - За смаком
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Борошно просійте, змішайте з цукром і содою.
Додайте яйця і кефір.
Розмішайте до однорідного тесту. Дайте тесту постояти 10-15 хвилин і смажте оладки на сковороді з розігрітим рослинним маслом з двох сторін.
Смачного!