Oladushki з prostokvashe
(покроковий рецепт з фото)
Готувати на кислому молоці - суцільне задоволення! Оладки виходять дуже пишними, ніжними і неймовірно смачними. Блюдо підійде на сніданок або полуденок. Полийте сметаною або варенням, насолоджуйтеся!
Хочу розповісти, як зробити оладки на кислому молоці в домашніх умовах. З кислого молока оладки виходять дуже смачними. Подавайте їх на стіл в гарячому вигляді. Обов'язково додайте сметану, джем або варення. Не зайвим буде і стаканчик свіжого молочка. Хай щастить!
- Кисле молоко - 1 Склянка
- Яйця - 3 штуки
- Борошно - 1, 5 склянки
- Цукор - 3 Ст. Ложки
- Сіль - 1 щіпка
- Сода - За смаком (на кінчику ножа)
- Масло рослинне - За смаком
У глибокій мисці з'єднайте: яйця, сіль, цукор і кисле молоко.
Засипаємо борошно, перемішуємо.
Перед тим як смажити оладки, приготоване тісто потрібно залишити на 15 хвилин.
Розігрійте в сковороді рослинне масло. Столовою ложкою викладаємо тісто, починаємо смажити оладки.
Обсмажуємо до золотистого кольору, по 3-4 хвилини з кожного боку.
Смачного!