Маннік з prostokvashe
(покроковий рецепт з фото)
Маннік на кислому молоці перевершує всі інші манника і це зрозуміло чому, він на цій густий кисляку з домашнього молока! У цьому манника немає борошна, що робить його ще більш привабливим!
Загляньте в мій рецепт, я розповім вам, як приготувати смачний маннік на кислому молоці! У ньому зовсім немає муки, але він прекрасно тримає форму, смачний і не сухий. А приготувати його зможе будь-яка господиня, адже він дуже простий! Потрібно запастися продуктами, а їх набір скромний, з'єднати інгредієнти, як сказано в рецепті і чекати, поки він спечеться! хай щастить!
- Манна крупа - 2 склянки
- Кисле молоко - 1, 5 склянки
- Яйце велике - 3 штуки
- Цукор - 1 Склянка
- Розпушувач тіста - 18 грам
1. Приготуйте продукти.
2. З'єднайте яйця з цукром у високій тарі для збивання. Міксером збийте масу до пишної густої піни.
3. Результат взбивания – на фото, маса повинна посветлеть і збільшитися в обсязі.
4. Покладіть в яєчну масу манку, кефір, розпушувач, перемішайте міксером до однорідної маси.
5. Тісто для манника готове, пишне і негусто. Можна додати ванільний екстракт або ванільний цукор.
6. Форму для манника застеліть пергаментом, змастіть рослинною олією, перелийте тісто. Так як форма роз'ємна, то я зміцнюю боки фольгою, якщо раптом щось потече, воно залишиться в фользі.
7. Випікайте маннік в розігрітій до 180 градусів духовці 30 хвилин. Остудіть в формі, потім ножем пройдіться по краю, зніміть кільце, видаліть пергамент.
8. У мого манника серединка залишилася світла, тому я вирішила перевернути його красивою стороною вгору. Прикрасила вершками і ягодами. Приємного!