Рецепт Апельсиновий маннік фото

Апельсиновий маннік
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Англійська кухня
Фрукти , Крупи , Апельсин , Манька
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На полуденок
Випічка , Солодке , Пироги , Манник
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Ніжний, ароматний і дивовижний на смак апельсиновий маннік! Рецепт підійде для звичайних буднів і для пісного меню.

Опис приготування:

У цьому рецепті буде використовуватися апельсиновий сік і апельсинова цедра. Випічка виходить неймовірно ароматна, з насиченим яскравим смаком цитрусових. Приготувати апельсиновий маннік дуже просто і до того ж є. Беріть на замітку!

  • Крупа манна - 1 Склянка
  • Борошно - 200 грам
  • Цукор - 200 грам
  • Рослинна олія - 100 мілілітрів
  • Сода - 1 Чайна ложка
  • Апельсин - 2 штуки
апельсиновий маннік - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
апельсиновий маннік - фото крок 2
Апельсини ретельно помийте, зніміть цедру і вичавіть сік (знадобиться 200 мл. Соку).
апельсиновий маннік - фото крок 3
У глибокій мисці з'єднайте апельсиновий сік і манку. Перемішайте.
апельсиновий маннік - фото крок 4
Додайте рослинне масло і залиште миску на 20 хвилин, до набухания манки.
апельсиновий маннік - фото крок 5
Потім додайте цукор і апельсинову цедру.
апельсиновий маннік - фото крок 6
Насипте борошно і соду.
апельсиновий маннік - фото крок 7
Перемішайте. Тісто має бути по консистенції як густа сметана.
апельсиновий маннік - фото крок 8
Форму для випічки змастіть маслом. Дно і боки присипте манкою або борошном. Вилийте тісто і випікайте пиріг в духовці при температурі 180 градусів близько 40-50 хвилин. Готовність перевіряйте дерев'яною шпажкою.
апельсиновий маннік - фото крок 9
Готовому апельсиновому манника дайте трохи охолонути, потім акуратно витягніть, прикрасьте за смаком і подавайте до столу.
апельсиновий маннік - фото крок 10
Смачного!

Схожі рецепти