Oladushki з ряжанки
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 40 хв.
Почніть свій день з смачного сніданку. Ароматні, пишні і з легким присмаком топленого молока, оладки безумовно порадують вас. Це приголомшливий сніданок, адже оладки на ряжанка готуються легко.
Опис приготування:
Рецептів приготування оладок дуже багато, але мені здається, що найсмачніші це оладки на ряжанка. Тісто виходить ніжне, а оладки пишні, ніжні і з чудовим смаком топленого молока. Готувати таку випічку одна насолода, адже все легко, просто і дуже смачно. Порадуйте свою сім'ю смачним сніданком, приготувавши оладки на ряжанка.
Дивіться, як приготувати оладки на ряжанка.
- Ряжанка - 350 мілілітрів
- Яйце - 1 штука
- Борошно пшеничне - 1 Склянка
- Сода - 0, 8 чайних ложки
- Цукор - 4 Ст. Ложки
- Сіль - 1 щіпка
- Ізюм - 40 грам
- Рослинна олія - 6-7 Ст. Ложок(4 - в тісто, 2-3 - для смаження)
У невелику, але глибоку миску вбиваємо яйце, додаємо цукор і збиваємо вінчиком.
Потім додаємо ряжанку, щіпку солі і акуратно перемішуємо вміст миски.
Далі додаємо промиті родзинки і 4 ст. Ложки рослинної олії. І знову все добре перемішуємо.
Борошно і соду необхідно просіяти і тоді додати. Перемішуйте тісто до однорідності, щоб не було грудочок.
Викладаємо столовою ложкою тісто на розігріту сковороду з невеликою кількістю масла. Смажимо з одного боку оладки на середньому вогні до рум'яності.
Далі робимо вогонь трохи менше, перевертаємо оладки і смажимо до золотистого кольору.
Готові оладки на ряжанка подавайте зі сметаною, з коханим варенням або просто так. Смачного!