Рецепт Oladushki з ряжанки фото

Oladushki з ряжанки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно, Молочні продукти, Яйця, Ряжанка
Дієтичне харчування
На полуденок, Для дітей, На сніданок
Випічка, Оладки

Почніть свій день з смачного сніданку. Ароматні, пишні і з легким присмаком топленого молока, оладки безумовно порадують вас. Це приголомшливий сніданок, адже оладки на ряжанка готуються легко.

Рецептів приготування оладок дуже багато, але мені здається, що найсмачніші це оладки на ряжанка. Тісто виходить ніжне, а оладки пишні, ніжні і з чудовим смаком топленого молока. Готувати таку випічку одна насолода, адже все легко, просто і дуже смачно. Порадуйте свою сім'ю смачним сніданком, приготувавши оладки на ряжанка.

Дивіться, як приготувати оладки на ряжанка.

  • Ряжанка - 350 мілілітрів
  • Яйце - 1 штука
  • Борошно пшеничне - 1 Склянка
  • Сода - 0, 8 чайних ложки
  • Цукор - 4 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Ізюм - 40 грам
  • Рослинна олія - 6-7 Ст. Ложок(4 - в тісто, 2-3 - для смаження)
Oladushki з ряжанки - фото крок 1
У невелику, але глибоку миску вбиваємо яйце, додаємо цукор і збиваємо вінчиком.
Oladushki з ряжанки - фото крок 2
Потім додаємо ряжанку, щіпку солі і акуратно перемішуємо вміст миски.
Oladushki з ряжанки - фото крок 3
Далі додаємо промиті родзинки і 4 ст. Ложки рослинної олії. І знову все добре перемішуємо.
Oladushki з ряжанки - фото крок 4
Борошно і соду необхідно просіяти і тоді додати. Перемішуйте тісто до однорідності, щоб не було грудочок.
Oladushki з ряжанки - фото крок 5
Викладаємо столовою ложкою тісто на розігріту сковороду з невеликою кількістю масла. Смажимо з одного боку оладки на середньому вогні до рум'яності.
Oladushki з ряжанки - фото крок 6
Далі робимо вогонь трохи менше, перевертаємо оладки і смажимо до золотистого кольору.
Oladushki з ряжанки - фото крок 7
Готові оладки на ряжанка подавайте зі сметаною, з коханим варенням або просто так. Смачного!

Схожі рецепти