Рецепт Oladushki з ряжанки фото

Oladushki з ряжанки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно , Молочні продукти , Яйця , Ряжанка
Дієтичне харчування
На полуденок , Для дітей , На сніданок
Випічка , Оладки
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 40 хв.

Почніть свій день з смачного сніданку. Ароматні, пишні і з легким присмаком топленого молока, оладки безумовно порадують вас. Це приголомшливий сніданок, адже оладки на ряжанка готуються легко.

Опис приготування:

Рецептів приготування оладок дуже багато, але мені здається, що найсмачніші це оладки на ряжанка. Тісто виходить ніжне, а оладки пишні, ніжні і з чудовим смаком топленого молока. Готувати таку випічку одна насолода, адже все легко, просто і дуже смачно. Порадуйте свою сім'ю смачним сніданком, приготувавши оладки на ряжанка.

Дивіться, як приготувати оладки на ряжанка.

  • Ряжанка - 350 мілілітрів
  • Яйце - 1 штука
  • Борошно пшеничне - 1 Склянка
  • Сода - 0, 8 чайних ложки
  • Цукор - 4 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Ізюм - 40 грам
  • Рослинна олія - 6-7 Ст. Ложок(4 - в тісто, 2-3 - для смаження)
Oladushki з ряжанки - фото крок 1
У невелику, але глибоку миску вбиваємо яйце, додаємо цукор і збиваємо вінчиком.
Oladushki з ряжанки - фото крок 2
Потім додаємо ряжанку, щіпку солі і акуратно перемішуємо вміст миски.
Oladushki з ряжанки - фото крок 3
Далі додаємо промиті родзинки і 4 ст. Ложки рослинної олії. І знову все добре перемішуємо.
Oladushki з ряжанки - фото крок 4
Борошно і соду необхідно просіяти і тоді додати. Перемішуйте тісто до однорідності, щоб не було грудочок.
Oladushki з ряжанки - фото крок 5
Викладаємо столовою ложкою тісто на розігріту сковороду з невеликою кількістю масла. Смажимо з одного боку оладки на середньому вогні до рум'яності.
Oladushki з ряжанки - фото крок 6
Далі робимо вогонь трохи менше, перевертаємо оладки і смажимо до золотистого кольору.
Oladushki з ряжанки - фото крок 7
Готові оладки на ряжанка подавайте зі сметаною, з коханим варенням або просто так. Смачного!

Схожі рецепти