Oladushki з ряжанки
(покроковий рецепт з фото)
Почніть свій день з смачного сніданку. Ароматні, пишні і з легким присмаком топленого молока, оладки безумовно порадують вас. Це приголомшливий сніданок, адже оладки на ряжанка готуються легко.
Рецептів приготування оладок дуже багато, але мені здається, що найсмачніші це оладки на ряжанка. Тісто виходить ніжне, а оладки пишні, ніжні і з чудовим смаком топленого молока. Готувати таку випічку одна насолода, адже все легко, просто і дуже смачно. Порадуйте свою сім'ю смачним сніданком, приготувавши оладки на ряжанка.
Дивіться, як приготувати оладки на ряжанка.
- Ряжанка - 350 мілілітрів
- Яйце - 1 штука
- Борошно пшеничне - 1 Склянка
- Сода - 0, 8 чайних ложки
- Цукор - 4 Ст. Ложки
- Сіль - 1 щіпка
- Ізюм - 40 грам
- Рослинна олія - 6-7 Ст. Ложок(4 - в тісто, 2-3 - для смаження)
У невелику, але глибоку миску вбиваємо яйце, додаємо цукор і збиваємо вінчиком.
Потім додаємо ряжанку, щіпку солі і акуратно перемішуємо вміст миски.
Далі додаємо промиті родзинки і 4 ст. Ложки рослинної олії. І знову все добре перемішуємо.
Борошно і соду необхідно просіяти і тоді додати. Перемішуйте тісто до однорідності, щоб не було грудочок.
Викладаємо столовою ложкою тісто на розігріту сковороду з невеликою кількістю масла. Смажимо з одного боку оладки на середньому вогні до рум'яності.
Далі робимо вогонь трохи менше, перевертаємо оладки і смажимо до золотистого кольору.
Готові оладки на ряжанка подавайте зі сметаною, з коханим варенням або просто так. Смачного!