Oladushki
(покроковий рецепт з фото)
На сніданок або як ситного перекусу хочу запропонувати вам оригінальну і класну ідею, як приготувати оладки з беконом. Zaintrigovanи? Спробуйте, вам обов'язково сподобається результат.
До традиційних солодким оладок все вже давно звикли, саме тому хочу запропонувати цю цікаву ідею. До речі, в якості добавки можна використовувати не тільки бекон, але і шинку або ковбаску, наприклад. Це прекрасний варіант ситного і смачного блюда. Рекомендую на замітку рецепт!
- Бекон або шинка - 120 грам
- Борошно - 3/4 склянки
- Кефір - 1 Склянка
- Цукор - 2 чайних ложки
- Сода - 1/2 чайних ложки
- Сіль - 1 щіпка
- Рослинна олія - За смаком (для смаження)
1. На сковороду викладіть дрібно нарізаний бекон або шинку і підсмажте на середньому вогні до рум'яності.
2. Паралельно можна зайнятися тестом. У глибоку миску всипте просіяне борошно, цукор, сіль, соду. Перемішайте. Влийте кефір і збийте до однорідності. Залиште на 5 хвилин.
3. Викладіть в тісто обсмажений бекон і перемішайте.
4. От і все, Testo майже.
5. Розігрійте рослинне масло і викладайте ложкою тісто. Смажте оладки з двох сторін до рум'яної.
6. Краса! А смачно, що навіть слів не вистачає описати, це потрібно тільки пробувати. Смачного!