Рецепт Оладки з баклажанів фото

Оладки з баклажанів
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Картопля, Баклажан
На полуденок, На сніданок
Випічка, Оладки

Любителям нескладних страв з овочів хочу порадити придивитися до цього цікавого рецептом. Овочеві оладки - це відмінна недорога закуска, яка прекрасно доповнить ваше щоденне меню.

Поспішаю поділитися з вами своїм способом, як приготувати млинці з баклажанів з додаванням батата. Сам процес досить простий, а в підсумку ви отримаєте дуже смачні оладки, які буквально таять у роті. Подавати до столу страву можна зі сметанним соусом, який ідеально підходить до оладок. Рекомендую всім шанувальникам баклажанів спробувати повторити рецепт на своїй кухні.

  • Баклажан - 1 штука
  • Благословення - 1 штука
  • Цибулина - 1 штука
  • Яйце - 3 штуки
  • Борошно - 5 чайних ложок
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
  • Мускатний горіх - 1 щіпка
  • Рослинна олія - За смаком (для смаження)
оладки з баклажанів - фото крок 1
1. Очистіть цибулину і батат. Вимийте і висушіть баклажан.
оладки з баклажанів - фото крок 2
2. Овочі потрібно подрібнити. Можна зробити це за допомогою блендера або терки, наприклад.
оладки з баклажанів - фото крок 3
3. Окремо в невеликій мисці збийте яйця.
оладки з баклажанів - фото крок 4
4. З'єднайте яйця з овочами, перемішайте. Додайте сіль, перець і мускатний горіх.
оладки з баклажанів - фото крок 5
5. Викладайте ложкою на сковороду з розігрітим рослинним маслом.
оладки з баклажанів - фото крок 6
6. І смажте по 3-4 хвилини до рум'яної скоринки з двох сторін.
оладки з баклажанів - фото крок 7
7. Після смаження викладіть на паперовий рушник, щоб прибрати залишки масла.
оладки з баклажанів - фото крок 8
8. В якості соусу пропоную найпростіший варіант - сметану з невеликою кількістю соку лимона і зеленню.
Смачного!

Схожі рецепти