Оладки з баклажанів
(покроковий рецепт з фото)
Любителям нескладних страв з овочів хочу порадити придивитися до цього цікавого рецептом. Овочеві оладки - це відмінна недорога закуска, яка прекрасно доповнить ваше щоденне меню.
Поспішаю поділитися з вами своїм способом, як приготувати млинці з баклажанів з додаванням батата. Сам процес досить простий, а в підсумку ви отримаєте дуже смачні оладки, які буквально таять у роті. Подавати до столу страву можна зі сметанним соусом, який ідеально підходить до оладок. Рекомендую всім шанувальникам баклажанів спробувати повторити рецепт на своїй кухні.
- Баклажан - 1 штука
- Благословення - 1 штука
- Цибулина - 1 штука
- Яйце - 3 штуки
- Борошно - 5 чайних ложок
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
- Мускатний горіх - 1 щіпка
- Рослинна олія - За смаком (для смаження)
1. Очистіть цибулину і батат. Вимийте і висушіть баклажан.
2. Овочі потрібно подрібнити. Можна зробити це за допомогою блендера або терки, наприклад.
3. Окремо в невеликій мисці збийте яйця.
4. З'єднайте яйця з овочами, перемішайте. Додайте сіль, перець і мускатний горіх.
5. Викладайте ложкою на сковороду з розігрітим рослинним маслом.
6. І смажте по 3-4 хвилини до рум'яної скоринки з двох сторін.
7. Після смаження викладіть на паперовий рушник, щоб прибрати залишки масла.
8. В якості соусу пропоную найпростіший варіант - сметану з невеликою кількістю соку лимона і зеленню.
Смачного!
Смачного!