Рецепт Оладки від бабусі фото

Оладки від бабусі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Тісто , Фрукти , Яблука
Дієтичне харчування
На сніданок
Випічка , Солодке , Оладки
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 45 хв.

Цей рецепт родом із сонячної Італії, його оцінять всі - дорослі і діти! В Італії ці оладки називаються"fritella con le mele" , вони хороші і на сніданок, і для смачного денного перекусу.

Опис приготування:

Дотримуйтесь покрокової інструкції і у вас все вийде! А з останків тесту можна посмажити невеликі оладки без начинки, які теж будуть дуже смачними.

  • Куряче яйце - 1 штука
  • Молоко - 200 мілілітрів
  • Цукровий пісок - 1 Ст. Ложка
  • Борошно пшеничне - 175 грам(125 г - в тісто, 50 г - для обваливания)
  • Яблука - 2 штуки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Обкладинка - 0, 5 чайних ложки
  • Масло рослинне - 200 грам (для смаження)
  • Цукрова пудра - 25 грам
оладки від бабусі - фото крок 1
Підготуйте продукти всі необхідні інгредієнти.
оладки від бабусі - фото крок 2
Вбийте яйце в миску і влийте 1 стакан молока.
оладки від бабусі - фото крок 3
В окремій мисці змішайте всі сухі інгредієнти: мука, цукровий пісок, обкладинка, сіль і розпушувач.
оладки від бабусі - фото крок 4
Просійте сухі інгредієнти в миску до молока з яйцем.
оладки від бабусі - фото крок 5
Перемішайте до однорідного стани віночком.
оладки від бабусі - фото крок 6
З двох яблук видаліть серцевину.
оладки від бабусі - фото крок 7
Очистіть від шкірки і наріжте кільцями.
оладки від бабусі - фото крок 8
Щоб яблука не потемніли, перекладіть їх в пакет, збризніть лимонним соком і струсіть.
оладки від бабусі - фото крок 9
Для того, щоб кляр добре прилипав до яблуку, його найкраще злегка обваляти в борошні.
оладки від бабусі - фото крок 10
Умочуйте яблучне колечко в кляр за допомогою вилочки.
оладки від бабусі - фото крок 11
На сковороду налийте достатню кількість рослинного масла, дочекайтеся, коли воно добре прогріється і смажте до готовності.
оладки від бабусі - фото крок 12
Обсмажені оладки викладайте на паперовий рушник, щоб видалити залишки масла.
оладки від бабусі - фото крок 13
При бажанні посипте оладки цукровою пудрою, робити це слід, коли оладки охолонуть.
оладки від бабусі - фото крок 14
Подавайте оладки з варенням, джемом, йогуртом або просто так, вони однаково смачні в будь-якому вигляді. Порадуйте своїх рідних і близьких смачними італійськими оладки!

Схожі рецепти