Яблучний штрудель від Бабусі Емми

Яблучний штрудель від Бабусі Емми
Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Яблучний штрудель від Бабусі Емми — смачна випічка, секрет якої в тонкому витяжному тесті. Начинка може бути будь-який, як солодкою, так і солоної, у мене традиційна — яблука з горіхами і сухофруктами.

опис приготування:

Яблучний штрудель від Бабусі Емми — це пиріг, який роблять з тіста філо або витяжного тіста. Його можна купити вже в готовому замороженому вигляді, але все-таки краще зробити самостійно. Тим більше, що рецепт дуже простий і сьогодні я розповім як приготувати цей десерт. Існує багато варіацій на тему штруделя від Бабусі Емми, в начинку, крім традиційних яблук, можна покласти що завгодно. Я додала чорнослив, сушену вишню і горіхи. У поєднанні з кислими зеленими яблуками вийшло шикарно. Дуже багатий і насичений смак, а запах — мммм ... залишається тільки упускати слинки.

  • борошно— 250 грам
  • вода— 125 мілілітрів
  • сіль— 1 щіпка
  • Вершкове масло— 70 грам
  • обкладинка— 2 Ст. ложки
  • сухарі— 50 грам
  • чорнослив— 30 грам
  • Камерного вишня— 30 грам
  • горіхи будь— 50 грам
  • яблука— 5-6 штук
  • цукор— 100 грам
  • Рослинна олія— 50 мілілітрів
Яблучний штрудель від Бабусі Емми - фото крок 1 Отже, почнемо. Для тіста змішайте борошно, сіль, рослинне масло і воду.

Яблучний штрудель від Бабусі Емми - фото крок 2 Замісити круте тісто і вимішують його на обробній поверхні, НЕ підсипаючи борошна, 15 хвилин. Загорніть в пакет і покладіть в холодильник хвилин на 40, а краще на 1 час.

Яблучний штрудель від Бабусі Емми - фото крок 3 Вершкове масло розтопіть.

Яблучний штрудель від Бабусі Емми - фото крок 4 Яблука наріжте мелім кубиком. Я взяла зелені кисленькі, вони відмінно подружаться з солодкими сухофруктами.

Яблучний штрудель від Бабусі Емми - фото крок 5 Складіть яблука в глибокий посуд, додайте сухофрукти, горіхи, корицю і цукор. Все перемішайте і збризніть лимонним соком.

Яблучний штрудель від Бабусі Емми - фото крок 6 Тісто розкачати на рушник, присипаному борошном, і акуратно почніть розтягувати в різні боки.

Дивитися рецепт повністью

Схожі рецепти

Пиріг з варенням від бабусі

Пиріг з варенням від бабусі

Сьогодні хочеться розповісти вам, як приготувати пиріг з варенням. Цей рецепт стане в нагоді вам особливо тоді, коли винаходити нічого нового не хочеться. Пиріг вийде ароматним і смачним! опис приготування: Такий варіант пирога виглядає дуже презентабельно, але в той же час по-домашньому. аром...

читати далі
Торт «п'яна вишня» від бабусі

Торт «п'яна вишня» від бабусі

Що може бути смачніше домашньої випічки? Якщо ви любите створювати маленькі кулінарні шедеври на своїй кухні, візьміть на замітку мій варіант, як приготувати торт "; П'яна вишня" від бабусі. опис приготування: Це приголомшливий десерт для дорослих, який обов'язково варто спробувати. В даному в...

читати далі
Карамельний яблучний штрудель

Карамельний яблучний штрудель

Всі кухні народів світу мають безліч рецептів солодкої випічки. Німецька кухня теж має дуже багато подібних рецептів. Карамельний яблучний штрудель тому підтвердження. опис приготування: Ніжне розсипчасте листкове тісто і начинка з яблук і великої кількості спецій роблять це блюдо незабутньо с...

читати далі
Лінивий яблучний штрудель

Лінивий яблучний штрудель

Яблучний штрудель — це символ Відня, який можна покуштувати практично в будь-якій кав'ярні. Але можна дуже швидко і просто приготувати "; ледачий" штрудель з лаваша або готового листкового тіста. опис приготування: Рецепт приготування яблучного штруделя надзвичайно простий, дотримуйтесь покрок...

читати далі
Справжній яблучний штрудель

Справжній яблучний штрудель

Штрудель - класичний австрійський пиріг, який став дуже популярним у всьому світі. Я хочу розповісти, як приготувати справжній яблучний штрудель з тонкою хрумкою скоринкою, родзинками і горіхами опис приготування: Якщо ви навчитеся готувати тісто, то почніть випікати штрудель з різною начинкою...

читати далі