Оладки на кефірі з малиною
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні я розповім, як приготувати млинці на кефірі з малиною. На відміну від інших ягід, малина дуже ніжна, в тісто її відразу додавати не можна. Про те, як це правильно зробити, читайте в рецепті.
Оладки з малиною - неймовірно смачний десерт! Уже під час смаження вони так солодко пахнуть малиною! Приготувати такі оладки до сніданку дуже легко і просто, а ваші малюки будуть задоволені! Обов'язково спробуйте блюдо в сезон малини.
- Кефір - 1 Склянка
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Борошно - 1 Склянка
- Яйце - 1 штука
- Малина - 1 Склянка
- Масло рослинне - 2-3 Ст. Ложок (для смаження)
Підготуйте продукти для оладок. Відміряйте кефір, борошно, вони повинні бути в рівних обсягах. Промийте і відкиньте на сито малину.
Віночком з'єднайте кефір з цукром і яйцем.
Всипте борошно і розпушувач тесту. Ретельно вимішайте масу до однорідного стану, слідувати, щоб не утворилися борошняні грудочки.
Тісто для оладок готове, воно в міру густе і повітряне. За бажанням можна додати дрібку ваніліну.
Розігрійте сковороду з маслом. Столовою ложкою викладайте тісто на відстані один від одного, враховуйте, що оладки "підростуть" . На кожну оладки покладіть якусь кількість малини.
Зверху "накрийте" тестом малину. Смажте на повільному вогні до утворення золотистої скоринки.
Переверніть обережно лопаткою оладки і обсмажити з іншого боку. Подавайте готові оладки відразу до столу!