Окрошка закваска (класична з ковбасою)
(покроковий рецепт з фото)
У спекотну пору, коли зовсім немає апетиту, рятують тільки холодні супи. Ось і я пропоную вам на замітку простий і вдалий рецепт апетитної, пікантність, відмінно вдовільняючою голод і спрагу окрошечка.
Поспішаю поділитися з вами класної ідеєю, як приготувати окрошку на квасі (класичну з ковбасою). Це прекрасне блюдо традиційної російської кухні. Без урахування часу на варіння картоплі та яєць, у вас піде не більше 15 хвилин на весь процес. Якщо у вашому меню ще немає такого блюда, тоді поспішайте виправити це:)
- Картопля - 5 штук
- Яйце - 4 штуки
- Огірки - 2 штуки
- Rediska - 4-5 штук (по бажанню)
- Ковбаса - 400 грам
- Квас - 2.5 L
- Майонез - За смаком
- Сіль, зелень - За смаком
1
Картопля вимийте добре, залийте водою і варіть до м'якості.
2
Яйця відварити круто і остудіть.
3
Огірки, ковбасу, остиглі яйця і картоплю наріжте невеликими кубиками і викладіть в каструльку. За смаком можна додати трохи редиски.
4
Додайте щіпку солі за смаком, за бажанням - перцю. Залийте квасом і перемішайте.
5
Вимийте і подрібніть зелень, додайте в окрошку.
6
Усе, блюдо можна подавати до столу. Порційно можете додати трохи майонезу або сметани.
Смачного!
Смачного!