Рецепт Окрошка закваска (класична з ковбасою) фото

Окрошка закваска (класична з ковбасою)
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Субпродукти , Картопля , Яйця , Огірок , Ковбаса , Редис
Дієтичне харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Супи , Окрошка
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

У спекотну пору, коли зовсім немає апетиту, рятують тільки холодні супи. Ось і я пропоную вам на замітку простий і вдалий рецепт апетитної, пікантність, відмінно вдовільняючою голод і спрагу окрошечка.

Опис приготування:

Поспішаю поділитися з вами класної ідеєю, як приготувати окрошку на квасі (класичну з ковбасою). Це прекрасне блюдо традиційної російської кухні. Без урахування часу на варіння картоплі та яєць, у вас піде не більше 15 хвилин на весь процес. Якщо у вашому меню ще немає такого блюда, тоді поспішайте виправити це:)

  • Картопля - 5 штук
  • Яйце - 4 штуки
  • Огірки - 2 штуки
  • Rediska - 4-5 штук (по бажанню)
  • Ковбаса - 400 грам
  • Квас - 2.5 L
  • Майонез - За смаком
  • Сіль, зелень - За смаком
1
Картопля вимийте добре, залийте водою і варіть до м'якості.
2
Яйця відварити круто і остудіть.
3
Огірки, ковбасу, остиглі яйця і картоплю наріжте невеликими кубиками і викладіть в каструльку. За смаком можна додати трохи редиски.
4
Додайте щіпку солі за смаком, за бажанням - перцю. Залийте квасом і перемішайте.
5
Вимийте і подрібніть зелень, додайте в окрошку.
6
Усе, блюдо можна подавати до столу. Порційно можете додати трохи майонезу або сметани.
Смачного!

Схожі рецепти