Окрошка з помідорами
(покроковий рецепт з фото)
Літо не за горами, тому сьогодні пропоную рецепт нетрадиційної окрошки з помідорами. Вона така ж смачна і ситна, як класична, але помідори додають м'якість і свій кисло-солодкий смак.
Готується окрошка дуже просто і швидко за наявності відварених яєць і картоплі. Замість вареної ковбаси можна взяти відварне м'ясо, птицю, шинку. Кефір можна замінити традиційним квасом, це вже як кому подобається. Ситна, річна окрошка з помідорами стане улюбленою стравою на вашому столі.
- Картопля - 3 штуки
- Куряче яйце - 3 штуки
- Варена ковбаса - 250 грам
- Огірок свіжий - 1-2 штук
- Цибуля зелена - 1 пучок
- Помідор - 1-2 штук
- Кефір - 700 мілілітрів
- Газована вода - 1 Склянка
- Сіль - За смаком
Підготуйте інгредієнти для приготування окрошки.
Картопля зваріть, охолодитися і narež'te.
Додайте нарізану зелену цибулю.
Варену ковбасу наріжте кубиками і додайте в окрошку.
Яйця зваріть круто, очистіть і наріжте.
Помідор наріжте кубиками, додайте в каструлю.
Огірки також наріжте кубиками.
Налийте в каструлю кефір і газовану воду.
Посоліть окрошку за смаком і перемішайте.
Окрошка з помідорами готова. При подачі додайте в кожну тарілку сметану.