Рецепт Окрошка з копченою ковбасою фото

Окрошка з копченою ковбасою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Субпродукти , Молочні продукти , Ковбаса
Пісні страви
На обід
Супи , Окрошка
Кількість порцій: 6-7
Час приготування: 15 хв.

Окрошка з копченою ковбасою створена для спекотного дня. До окрошка можна подати варену картоплю або добрий шмат ароматного чорного хліба. Вкуснятина, що і говорити! Отже, приступаємо.

Опис приготування:

Як приготувати окрошку з копченою ковбасою?

1. Яйця відварити круто. Готові яйця наріжте часточками або кубиками.

2. Промиті цибулю і кріп подрібніть. Викладіть в каструлю.

3. Огірки помийте, наріжте і додайте до зелені в каструлю.

4. Посоліть нарізані зелень і огірки і злегка розітріть ложкою, щоб зелень пустила сік.

5. Копчену ковбасу наріжте невеликими кубиками.

6. Додайте в каструлю приготовані ковбасу, яйця, якщо бажаєте - ложку сметани. Перемішайте.

7. Залийте вміст каструлю охолодженим кефіром або квасом і перемішайте.

Окрошка з копченою ковбасою готова!

Смачного!

  • Кефір або квас - 1, 5 L
  • Ковбаса копчена - 150 грам
  • Цибуля зелена і кріп, пучок - 1 штука
  • Сіль - За смаком
  • Огірки - 3 штуки
  • Яйця - 3 штуки
Як приготувати окрошку з копченою ковбасою?

1. Яйця відварити круто. Готові яйця наріжте часточками або кубиками.

2. Промиті цибулю і кріп подрібніть. Викладіть в каструлю.

3. Огірки помийте, наріжте і додайте до зелені в каструлю.

4. Посоліть нарізані зелень і огірки і злегка розітріть ложкою, щоб зелень пустила сік.

5. Копчену ковбасу наріжте невеликими кубиками.

6. Додайте в каструлю приготовані ковбасу, яйця, якщо бажаєте - ложку сметани. Перемішайте.

7. Залийте вміст каструлю охолодженим кефіром або квасом і перемішайте.

Окрошка з копченою ковбасою готова!

Смачного!

Схожі рецепти