Окрошка з копченою ковбасою
(покроковий рецепт з фото)
Окрошка з копченою ковбасою створена для спекотного дня. До окрошка можна подати варену картоплю або добрий шмат ароматного чорного хліба. Вкуснятина, що і говорити! Отже, приступаємо.
Як приготувати окрошку з копченою ковбасою?
1. Яйця відварити круто. Готові яйця наріжте часточками або кубиками.
2. Промиті цибулю і кріп подрібніть. Викладіть в каструлю.
3. Огірки помийте, наріжте і додайте до зелені в каструлю.
4. Посоліть нарізані зелень і огірки і злегка розітріть ложкою, щоб зелень пустила сік.
5. Копчену ковбасу наріжте невеликими кубиками.
6. Додайте в каструлю приготовані ковбасу, яйця, якщо бажаєте - ложку сметани. Перемішайте.
7. Залийте вміст каструлю охолодженим кефіром або квасом і перемішайте.
Окрошка з копченою ковбасою готова!
Смачного!
- Кефір або квас - 1, 5 L
- Ковбаса копчена - 150 грам
- Цибуля зелена і кріп, пучок - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Огірки - 3 штуки
- Яйця - 3 штуки
Як приготувати окрошку з копченою ковбасою?
1. Яйця відварити круто. Готові яйця наріжте часточками або кубиками.
2. Промиті цибулю і кріп подрібніть. Викладіть в каструлю.
3. Огірки помийте, наріжте і додайте до зелені в каструлю.
4. Посоліть нарізані зелень і огірки і злегка розітріть ложкою, щоб зелень пустила сік.
5. Копчену ковбасу наріжте невеликими кубиками.
6. Додайте в каструлю приготовані ковбасу, яйця, якщо бажаєте - ложку сметани. Перемішайте.
7. Залийте вміст каструлю охолодженим кефіром або квасом і перемішайте.
Окрошка з копченою ковбасою готова!
Смачного!
1. Яйця відварити круто. Готові яйця наріжте часточками або кубиками.
2. Промиті цибулю і кріп подрібніть. Викладіть в каструлю.
3. Огірки помийте, наріжте і додайте до зелені в каструлю.
4. Посоліть нарізані зелень і огірки і злегка розітріть ложкою, щоб зелень пустила сік.
5. Копчену ковбасу наріжте невеликими кубиками.
6. Додайте в каструлю приготовані ковбасу, яйця, якщо бажаєте - ложку сметани. Перемішайте.
7. Залийте вміст каструлю охолодженим кефіром або квасом і перемішайте.
Окрошка з копченою ковбасою готова!
Смачного!