Окрошка svekol'nom відкриває
(покроковий рецепт з фото)
Всім окрошка окрошка в моїй родині та, що готується на буряковому відварі. Зазвичай ми готуємо величезну каструлю по неділях, коли з'їжджається вся родина. Замість м'яса використовуємо ковбасу.
У своїй окрошка на буряковому відварі я використовую багато свіжих овочів - редис, помідори, огірки і, звичайно, зелень. До буряках обов'язково потрібен оцет і трохи сахарку. А далі окрошка готуватися за таким простим рецептом.
1. Буряк очистіть, наріжте довільно. Я зазвичай ріжу на невеликі смужки. Залийте водою (людей! ) і поставте варити до готовності. У готовий відвар додайте за смаком оцту і залиште охолодитися.
2. Яйця і картоплю в мундирі відваріть. Прохолодний. Потім їх треба буде почистити і порізати кубиками.
3. Промийте зелень - цибуля і кріп. Просушіть і дрібно нарубати.
4. Ковбасу наріжте дрібними кубиками.
5. Редис, помідори, огірки промийте. У помідорів виріжте плодоніжки, огірки очистіть від шкірки. Помідори наріжте часточками, огірки - кубиками, редис - півкільцями.
6. Змішайте в каструлі все нарізані інгредієнти, сіль за смаком.
7. Повертайтеся до бурякового відвару. Додайте туди цукор за смаком. Розміщуйте, щоб розчинився.
8. Готову начинку для окрошки розкладіть по тарілках і залийте буряковим відваром, додайте за смаком сметану або майонез.
Наша окрошка на буряковому відварі готова. Смачного! Просіть всіх до столу!
- Буряк - 1 штука
- Картопля - 1-2 штук
- Огірок - 3 штуки
- Редис - 5-7 штук
- Яйце - 3-4 штук
- Помідор - 1-2 штук
- Варена ковбаса - 150 грам
- Оцет - - За смаком
- Цукор - - За смаком
- Сіль - - За смаком
- Сметана або майонез - - За смаком
1. Буряк очистіть, наріжте довільно. Я зазвичай ріжу на невеликі смужки. Залийте водою (людей! ) і поставте варити до готовності. У готовий відвар додайте за смаком оцту і залиште охолодитися.
2. Яйця і картоплю в мундирі відваріть. Прохолодний. Потім їх треба буде почистити і порізати кубиками.
3. Промийте зелень - цибуля і кріп. Просушіть і дрібно нарубати.
4. Ковбасу наріжте дрібними кубиками.
5. Редис, помідори, огірки промийте. У помідорів виріжте плодоніжки, огірки очистіть від шкірки. Помідори наріжте часточками, огірки - кубиками, редис - півкільцями.
6. Змішайте в каструлі все нарізані інгредієнти, сіль за смаком.
7. Повертайтеся до бурякового відвару. Додайте туди цукор за смаком. Розміщуйте, щоб розчинився.
8. Готову начинку для окрошки розкладіть по тарілках і залийте буряковим відваром, додайте за смаком сметану або майонез.
Наша окрошка на буряковому відварі готова. Смачного! Просіть всіх до столу!