Рецепт Окрошка svekol'nom відкриває фото

Окрошка svekol'nom відкриває
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Буряк, Овочі
Дієтичне харчування, Пісні страви
На обід
Супи, Холодні супи, Окрошка

Всім окрошка окрошка в моїй родині та, що готується на буряковому відварі. Зазвичай ми готуємо величезну каструлю по неділях, коли з'їжджається вся родина. Замість м'яса використовуємо ковбасу.

У своїй окрошка на буряковому відварі я використовую багато свіжих овочів - редис, помідори, огірки і, звичайно, зелень. До буряках обов'язково потрібен оцет і трохи сахарку. А далі окрошка готуватися за таким простим рецептом.

1. Буряк очистіть, наріжте довільно. Я зазвичай ріжу на невеликі смужки. Залийте водою (людей! ) і поставте варити до готовності. У готовий відвар додайте за смаком оцту і залиште охолодитися.

2. Яйця і картоплю в мундирі відваріть. Прохолодний. Потім їх треба буде почистити і порізати кубиками.

3. Промийте зелень - цибуля і кріп. Просушіть і дрібно нарубати.

4. Ковбасу наріжте дрібними кубиками.

5. Редис, помідори, огірки промийте. У помідорів виріжте плодоніжки, огірки очистіть від шкірки. Помідори наріжте часточками, огірки - кубиками, редис - півкільцями.

6. Змішайте в каструлі все нарізані інгредієнти, сіль за смаком.

7. Повертайтеся до бурякового відвару. Додайте туди цукор за смаком. Розміщуйте, щоб розчинився.

8. Готову начинку для окрошки розкладіть по тарілках і залийте буряковим відваром, додайте за смаком сметану або майонез.

Наша окрошка на буряковому відварі готова. Смачного! Просіть всіх до столу!

  • Буряк - 1 штука
  • Картопля - 1-2 штук
  • Огірок - 3 штуки
  • Редис - 5-7 штук
  • Яйце - 3-4 штук
  • Помідор - 1-2 штук
  • Варена ковбаса - 150 грам
  • Оцет - - За смаком
  • Цукор - - За смаком
  • Сіль - - За смаком
  • Сметана або майонез - - За смаком
У своїй окрошка на буряковому відварі я використовую багато свіжих овочів - редис, помідори, огірки і, звичайно, зелень. До буряках обов'язково потрібен оцет і трохи сахарку. А далі окрошка готуватися за таким простим рецептом.

1. Буряк очистіть, наріжте довільно. Я зазвичай ріжу на невеликі смужки. Залийте водою (людей! ) і поставте варити до готовності. У готовий відвар додайте за смаком оцту і залиште охолодитися.

2. Яйця і картоплю в мундирі відваріть. Прохолодний. Потім їх треба буде почистити і порізати кубиками.

3. Промийте зелень - цибуля і кріп. Просушіть і дрібно нарубати.

4. Ковбасу наріжте дрібними кубиками.

5. Редис, помідори, огірки промийте. У помідорів виріжте плодоніжки, огірки очистіть від шкірки. Помідори наріжте часточками, огірки - кубиками, редис - півкільцями.

6. Змішайте в каструлі все нарізані інгредієнти, сіль за смаком.

7. Повертайтеся до бурякового відвару. Додайте туди цукор за смаком. Розміщуйте, щоб розчинився.

8. Готову начинку для окрошки розкладіть по тарілках і залийте буряковим відваром, додайте за смаком сметану або майонез.

Наша окрошка на буряковому відварі готова. Смачного! Просіть всіх до столу!

Схожі рецепти