Окрошка на пиві
(покроковий рецепт з фото)
У вечірній теплу пору ми на дачі готуємо окрошку на пиві. Чудова річ! Рецепт приготування такої хмільний окрошки - простий: класичні інгредієнти улюбленого супу заливаємо холодним пивком.
Літній суп на пиві найбільше подобається чоловікам - свого роду два в одному: пиво з закускою. Я зазвичай використовую легке світле пиво, рекомендую також так зване "живе" свіже. За смаком така окрошка практична така ж, як і звичайна, різниця тільки в післясмаку, Залишати вашим улюбленим пивом. Щоб приготувати окрошку на пиві вам знадобляться пара свіжих огірочків, редис, пучок свіжої цибулі, м'ясо - бажано варена яловичина, яйця і, звичайно пиво. Розповім детально, як приготувати окрошку на пиві:
1. Для початку відваріть картоплю і яйця. Картоплю можна відразу почистити і порізати кубиками і так варити - буде набагато швидше. Але, якщо ви маєте в своєму розпорядженні часом, то можна варити в мундирах. Потім нам треба, щоб яйця і картопля охололи. Потім їх потрібно буде почистити і порізати невеликими кубиками.
2. З вареної готової ковбасою все ясно, а ось якщо м'ясо - сире, то його також треба відварити. Можна використовувати куряче філе або яловичу вирізку. Простіше кажучи, що у вас є або те, що найбільше любите. М'ясо дрібніше, а ковбасу ріжемо кубиками.
3. Огірки, редиску і цибулю промийте, просушіть і наріжте так, як вам подобається. Я редиску зазвичай ріжу півкільцями, а огірки - кубиками.
4. Всі нарізані інгредієнти перемішайте в мисці або каструлі, залийте пивом. За смаком можна додати солі і майонезу. Але в нашій родині ми і без них обходимося.
Усе: окрошка на пиві готова! Приємного вам апетиту!
- Огірок - 2 штуки
- Редис червоний - 2 штуки
- Зелена цибуля (пучок) - 1 штука
- Варене м'ясо або ковбаса - 400 грам
- Куряче яйце - 2 штуки
- Картопля - 2 штуки
- Пиво - 1 літр
1. Для початку відваріть картоплю і яйця. Картоплю можна відразу почистити і порізати кубиками і так варити - буде набагато швидше. Але, якщо ви маєте в своєму розпорядженні часом, то можна варити в мундирах. Потім нам треба, щоб яйця і картопля охололи. Потім їх потрібно буде почистити і порізати невеликими кубиками.
2. З вареної готової ковбасою все ясно, а ось якщо м'ясо - сире, то його також треба відварити. Можна використовувати куряче філе або яловичу вирізку. Простіше кажучи, що у вас є або те, що найбільше любите. М'ясо дрібніше, а ковбасу ріжемо кубиками.
3. Огірки, редиску і цибулю промийте, просушіть і наріжте так, як вам подобається. Я редиску зазвичай ріжу півкільцями, а огірки - кубиками.
4. Всі нарізані інгредієнти перемішайте в мисці або каструлі, залийте пивом. За смаком можна додати солі і майонезу. Але в нашій родині ми і без них обходимося.
Усе: окрошка на пиві готова! Приємного вам апетиту!