Окрошка з ковбасою на пиві
(покроковий рецепт з фото)
Окрошка з ковбасою на пиві відмінно підійде для літнього пикничка або може виступити в якості головної страви на відкритті дачного сезону. Приготуйте таку окрошку на вечерю з відвареною картоплею.
Картоплю (2-3 шт.) можна відварити і, нарізавши, додати в саму окрошку, а можна відварити більше і подати тепленькою до окрошка. Таку варену картоплю можна присипати подрібненою зеленню. Відмінне поєднання гарячого і холодного!
Отже, як приготувати окрошку з ковбасою на пиві?
1. Яйця відварити круто, остудіть і очистіть. Порубати.
2. Промийте огірки, редис і зелень. Почистіть огірки і редиску. Наріжте огірки кубиками, і Redis - толстенькими півкільцями. Лук подрібніть.
3. Ковбасу наріжте кубиками, розміром з нарізаний огірок.
4. У велику миску або каструлю викладіть нарізані цибулю і огірки, присипте сіллю і розітріть. Зелень пустить сік і не спливе на поверхню.
5. Потім додайте інші інгредієнти, залийте пивом і перемішайте.
Окрошка з ковбасою на пиві готова!
Подавати її можна зі сметаною і гарячої картопелькою.
Приємного апетиту і жаркого літа!
- Пиво - 1 літр
- Варена ковбаса - 350-400 грам
- Яйця - 2 штуки
- Огірки - 3 штуки
- Rediska - 5-6 штук
- Зелена цибуля, пучок - 1 штука
- Сіль - За смаком
Отже, як приготувати окрошку з ковбасою на пиві?
1. Яйця відварити круто, остудіть і очистіть. Порубати.
2. Промийте огірки, редис і зелень. Почистіть огірки і редиску. Наріжте огірки кубиками, і Redis - толстенькими півкільцями. Лук подрібніть.
3. Ковбасу наріжте кубиками, розміром з нарізаний огірок.
4. У велику миску або каструлю викладіть нарізані цибулю і огірки, присипте сіллю і розітріть. Зелень пустить сік і не спливе на поверхню.
5. Потім додайте інші інгредієнти, залийте пивом і перемішайте.
Окрошка з ковбасою на пиві готова!
Подавати її можна зі сметаною і гарячої картопелькою.
Приємного апетиту і жаркого літа!