Рецепт Окрошка з ковбасою на пиві фото

Окрошка з ковбасою на пиві
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Субпродукти , Ковбаса
Пісні страви
На обід , На вечерю
Супи , Окрошка
Кількість порцій: 4
Час приготування: 20 хв.

Окрошка з ковбасою на пиві відмінно підійде для літнього пикничка або може виступити в якості головної страви на відкритті дачного сезону. Приготуйте таку окрошку на вечерю з відвареною картоплею.

Опис приготування:

Картоплю (2-3 шт.) можна відварити і, нарізавши, додати в саму окрошку, а можна відварити більше і подати тепленькою до окрошка. Таку варену картоплю можна присипати подрібненою зеленню. Відмінне поєднання гарячого і холодного!

Отже, як приготувати окрошку з ковбасою на пиві?

1. Яйця відварити круто, остудіть і очистіть. Порубати.

2. Промийте огірки, редис і зелень. Почистіть огірки і редиску. Наріжте огірки кубиками, і Redis - толстенькими півкільцями. Лук подрібніть.

3. Ковбасу наріжте кубиками, розміром з нарізаний огірок.

4. У велику миску або каструлю викладіть нарізані цибулю і огірки, присипте сіллю і розітріть. Зелень пустить сік і не спливе на поверхню.

5. Потім додайте інші інгредієнти, залийте пивом і перемішайте.

Окрошка з ковбасою на пиві готова!

Подавати її можна зі сметаною і гарячої картопелькою.

Приємного апетиту і жаркого літа!


  • Пиво - 1 літр
  • Варена ковбаса - 350-400 грам
  • Яйця - 2 штуки
  • Огірки - 3 штуки
  • Rediska - 5-6 штук
  • Зелена цибуля, пучок - 1 штука
  • Сіль - За смаком
Картоплю (2-3 шт.) можна відварити і, нарізавши, додати в саму окрошку, а можна відварити більше і подати тепленькою до окрошка. Таку варену картоплю можна присипати подрібненою зеленню. Відмінне поєднання гарячого і холодного!

Отже, як приготувати окрошку з ковбасою на пиві?

1. Яйця відварити круто, остудіть і очистіть. Порубати.

2. Промийте огірки, редис і зелень. Почистіть огірки і редиску. Наріжте огірки кубиками, і Redis - толстенькими півкільцями. Лук подрібніть.

3. Ковбасу наріжте кубиками, розміром з нарізаний огірок.

4. У велику миску або каструлю викладіть нарізані цибулю і огірки, присипте сіллю і розітріть. Зелень пустить сік і не спливе на поверхню.

5. Потім додайте інші інгредієнти, залийте пивом і перемішайте.

Окрошка з ковбасою на пиві готова!

Подавати її можна зі сметаною і гарячої картопелькою.

Приємного апетиту і жаркого літа!

Схожі рецепти