Огірочки швидкого приготування
(покроковий рецепт з фото)
Огірочки швидкого приготування будуть завжди під рукою, адже вони готуються практично блискавично. Якщо передбачається велике застілля, ви завжди зможете використовувати цей рецепт для маринування.
Якщо вами цікаво, як приготувати огірочки швидкого приготування, то просто прочитайте цей рецепт. Це відмінний варіант, щоб під рукою завжди були пікантні малосольні овочі. Хороша закуска до міцних страв або до м'яса.
- Огірок - 1 кілограм
- Кріп - 1 пучок
- Часник - 3 зубчики
- Перець чилі - 2 штуки
- Сіль - 2 Ст. Ложки
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Лист виноградний - 1 штука
Огірочки промийте та висушіть. Відріжте кінчики у кожного плода з обох сторін. Вибирайте невеликі огірочки, добре підійдуть корнішони. Вони повинні бути свіжими і хрусткими.
Вимийте і подрібніть кріп. Часник очистіть, два зубчики нарубати максимально дрібно, ще один зубчик наріжте пластинками. Перчик чилі очистіть від насіння і наріжте кружальцями. У невеликій пиалочки змішайте цукор і сіль.
Візьміть пакет без дірочок (дуже щільний, щоб не порвався). Покладіть в нього огірки, засипте все інгредієнти для маринаду. Гарненько все перемішайте і залиште маринуватися в холодильнику на десяту годину. Періодично можна діставати пакет і струшувати його вміст. Через десять годин огірочки можна подавати до столу!