Рецепт Obacda фото

Obacda
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Німецька кухня
Молочні продукти, Сир
Пісні страви, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Паштети

Сирна закуска родом з Баварії подається з чорним хлібом, крутонами, сухариками або тостами разом з келихом пінного пива або іншого напою. Беріть на замітку мій рецепт!

Обацда дуже схожа за смаком на сирний паштет, причому саме сам присмак закуски важко описати - її обов'язково потрібно спробувати, щоб зрозуміти, подобається вам таке блюдо чи ні. Готується воно за 10 хвилин при наявності всіх необхідних продуктів.

  • Камамбер - 200 грам (зрілий і з цвіллю)
  • Вершковий сир - 80 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Пиво світле - 50 мілілітрів
  • Паприка солодка - 0, 5 чайних ложки (мелена)
  • Кмин - 3 щіпки
  • Вершкове масло - 40 грам
  • Сіль - 2 щіпки
  • Чорний перець - 2 щіпки (мелений)
Obacda - фото крок 1
Підготуйте необхідні інгредієнти.
Obacda - фото крок 2
Очистіть від лушпиння цибулю, промийте його і наріжте дрібними кубиками.
Obacda - фото крок 3
Наріжте сир дрібними кубиками. Використовуйте і зрілий камамбер з цвіллю, якщо такі продукти є у вас в наявності. Викладіть нарізку в ємність до цибулі. Додайте туди ж вершковий сир. Розтопити вершкове масло і влийте в ємність.
Obacda - фото крок 4
Всипте мелену солодку паприку і кмин. Колір закуски буде повністю залежати від кількості доданої паприки. Приправити сіллю і poperčite.
Obacda - фото крок 5
Влийте пиво і акуратно все перемішайте.
Obacda - фото крок 6
Подавайте обацду разом з скибочками хліба, за бажанням закуску можна охолодити протягом 1 години в холодильнику.

Схожі рецепти