Рецепт Новорічний торт «Кукуріку» фото

Новорічний торт «Кукуріку»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Овочі, Картопля, Фарш, Морква
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Випічка, Торти, Без випічки

Цей незвичайний торт сподобається, перш за все чоловікам, т. До. Він складається з ... М'ясних коржів і овочевого крему! подивіться рецепт, як приготувати новорічний торт "кукуріку" і зустрічайте Новий рік!

Такий оригінальний варіант, як подати картопляне пюре і котлети, обов'язково вам сподобається. Незважаючи на велику кількість операцій, цей м'ясний закусочний торт готується легко. Просто уважно прочитайте рецепт, розбийте весь процес готування на етапи - і у вас все вийде! Торт виходить смачними і ситним, з ніжним овочевим кремом. Його можна подавати в холодному і в теплому вигляді. Можна розігріти в духовці, але для цього продумайте, на якому блюді / підставці його подавати.

Приємних вам клопоту на кухні!

  • Фарш м'ясний - 600 грам
  • Цибуля - 2 штуки(1 шт - для фаршу; 1 шт - в овочевий крем)
  • Сухарі паніровочні - 100 грам
  • Молоко - 3 Ст. Ложки (холодну)
  • Перець болгарський - 3 штуки
  • Морква - 300 грам
  • Часник - 1 зубчик
  • Картопля - 600 грам
  • Молоко - 2-3 Ст. Ложок (гаряче)
  • Жовток яєчний - 2 штуки
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Сіль - За смаком
  • Спеції - 2 чайних ложки (мускатний горіх, koriandr, перець духмяний мелений, паприка сушена)
  • Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
  • В'ялені томати - 10 штук
новорічний торт
Розігрійте духовку до 200 ° С. Болгарський перець і моркву загорніть у фольгу окремо, запікайте до готовності протягом 40 хвилин.
новорічний торт
Одразу ж, як поставите запікатися овочі, очистіть картопля, промийте і опустіть в каструлю з солоною водою, доведіть до кипіння, закрийте кришкою і відваріть до готовності.
новорічний торт
Поставивши відварюватися картопля, займіться фаршем. М'ясний фарш, подрібнену цибулю, панірувальні сухарі, сіль і спеції (перець мелений, перець sušenuû, koriandr) перемішайте. Додайте холодне молоко, перемішайте до однорідності за допомогою насадок міксера для тесту. Розділіть фарш на чотири частини.
новорічний торт
З фаршу сформуйте 4 коржі і обсмажте на сухій сковороді до рум'яної скоринки з обох сторін. Для того щоб фарш не приставав до сковороди, підкладіть пергамент для випічки.
новорічний торт
Для овочевого крему: подрібнену цибулю і часник обсмажити на олії до м'якості покладіть в чашу. Додайте очищені від шкірки, болгарський перець і моркву, в'ялені помідори, сіль і перебити занурювальним блендером до однорідності.
новорічний торт
Відварну картоплю розімніть Картоплем'ялки. Молоко, мускатний горіх доведіть до кипіння, зніміть з вогню і трохи остудіть. Додайте вершкове масло, жовтки, швидко розмішайте і влийте в картопля, перемішайте до однорідного пюре. Пюре не повинно бути рідким.
новорічний торт
Зберіть торт: на блюдо сервіровки викладіть м'ясні коржі, промажьте їх овочевим кремом.
новорічний торт
Нанесіть по боках картопляне пюре за допомогою лопатки.
новорічний торт
Отсадіте прикраси з допомогою кондитерського мішка, зверху нанесіть узор півника. Подавайте до святкового столу.

Схожі рецепти