Новорічний торт «Кукуріку»
(покроковий рецепт з фото)
Цей незвичайний торт сподобається, перш за все чоловікам, т. До. Він складається з ... М'ясних коржів і овочевого крему! подивіться рецепт, як приготувати новорічний торт "кукуріку" і зустрічайте Новий рік!
Такий оригінальний варіант, як подати картопляне пюре і котлети, обов'язково вам сподобається. Незважаючи на велику кількість операцій, цей м'ясний закусочний торт готується легко. Просто уважно прочитайте рецепт, розбийте весь процес готування на етапи - і у вас все вийде! Торт виходить смачними і ситним, з ніжним овочевим кремом. Його можна подавати в холодному і в теплому вигляді. Можна розігріти в духовці, але для цього продумайте, на якому блюді / підставці його подавати.
Приємних вам клопоту на кухні!
- Фарш м'ясний - 600 грам
- Цибуля - 2 штуки(1 шт - для фаршу; 1 шт - в овочевий крем)
- Сухарі паніровочні - 100 грам
- Молоко - 3 Ст. Ложки (холодну)
- Перець болгарський - 3 штуки
- Морква - 300 грам
- Часник - 1 зубчик
- Картопля - 600 грам
- Молоко - 2-3 Ст. Ложок (гаряче)
- Жовток яєчний - 2 штуки
- Вершкове масло - 50 грам
- Сіль - За смаком
- Спеції - 2 чайних ложки (мускатний горіх, koriandr, перець духмяний мелений, паприка сушена)
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- В'ялені томати - 10 штук
Розігрійте духовку до 200 ° С. Болгарський перець і моркву загорніть у фольгу окремо, запікайте до готовності протягом 40 хвилин.
Одразу ж, як поставите запікатися овочі, очистіть картопля, промийте і опустіть в каструлю з солоною водою, доведіть до кипіння, закрийте кришкою і відваріть до готовності.
Поставивши відварюватися картопля, займіться фаршем. М'ясний фарш, подрібнену цибулю, панірувальні сухарі, сіль і спеції (перець мелений, перець sušenuû, koriandr) перемішайте. Додайте холодне молоко, перемішайте до однорідності за допомогою насадок міксера для тесту. Розділіть фарш на чотири частини.
З фаршу сформуйте 4 коржі і обсмажте на сухій сковороді до рум'яної скоринки з обох сторін. Для того щоб фарш не приставав до сковороди, підкладіть пергамент для випічки.
Для овочевого крему: подрібнену цибулю і часник обсмажити на олії до м'якості покладіть в чашу. Додайте очищені від шкірки, болгарський перець і моркву, в'ялені помідори, сіль і перебити занурювальним блендером до однорідності.
Відварну картоплю розімніть Картоплем'ялки. Молоко, мускатний горіх доведіть до кипіння, зніміть з вогню і трохи остудіть. Додайте вершкове масло, жовтки, швидко розмішайте і влийте в картопля, перемішайте до однорідного пюре. Пюре не повинно бути рідким.
Зберіть торт: на блюдо сервіровки викладіть м'ясні коржі, промажьте їх овочевим кремом.
Нанесіть по боках картопляне пюре за допомогою лопатки.
Отсадіте прикраси з допомогою кондитерського мішка, зверху нанесіть узор півника. Подавайте до святкового столу.