Рецепт Новорічний торт «Кукуріку» фото

Новорічний торт «Кукуріку»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Картопля , Фарш , Морква
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Випічка , Торти , Без випічки
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Цей незвичайний торт сподобається, перш за все чоловікам, т. До. Він складається з ... М'ясних коржів і овочевого крему! подивіться рецепт, як приготувати новорічний торт"Кукуріку" і зустрічайте Новий рік!

Опис приготування:

Такий оригінальний варіант, як подати картопляне пюре і котлети, обов'язково вам сподобається. Незважаючи на велику кількість операцій, цей м'ясний закусочний торт готується легко. Просто уважно прочитайте рецепт, розбийте весь процес готування на етапи - і у вас все вийде! Торт виходить смачними і ситним, з ніжним овочевим кремом. Його можна подавати в холодному і в теплому вигляді. Можна розігріти в духовці, але для цього продумайте, на якому блюді / підставці його подавати.

Приємних вам клопоту на кухні!

  • Фарш м'ясний - 600 грам
  • Цибуля - 2 штуки(1 шт - для фаршу; 1 шт - в овочевий крем)
  • Сухарі паніровочні - 100 грам
  • Молоко - 3 Ст. Ложки (холодну)
  • Перець болгарський - 3 штуки
  • Морква - 300 грам
  • Часник - 1 зубчик
  • Картопля - 600 грам
  • Молоко - 2-3 Ст. Ложок (гаряче)
  • Жовток яєчний - 2 штуки
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Сіль - За смаком
  • Спеції - 2 чайних ложки (мускатний горіх, koriandr, перець духмяний мелений, паприка сушена)
  • Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
  • В'ялені томати - 10 штук
новорічний торт
Розігрійте духовку до 200 ° С. Болгарський перець і моркву загорніть у фольгу окремо, запікайте до готовності протягом 40 хвилин.
новорічний торт
Одразу ж, як поставите запікатися овочі, очистіть картопля, промийте і опустіть в каструлю з солоною водою, доведіть до кипіння, закрийте кришкою і відваріть до готовності.
новорічний торт
Поставивши відварюватися картопля, займіться фаршем. М'ясний фарш, подрібнену цибулю, панірувальні сухарі, сіль і спеції (перець мелений, перець sušenuû, koriandr) перемішайте. Додайте холодне молоко, перемішайте до однорідності за допомогою насадок міксера для тесту. Розділіть фарш на чотири частини.
новорічний торт
З фаршу сформуйте 4 коржі і обсмажте на сухій сковороді до рум'яної скоринки з обох сторін. Для того щоб фарш не приставав до сковороди, підкладіть пергамент для випічки.
новорічний торт
Для овочевого крему: подрібнену цибулю і часник обсмажити на олії до м'якості покладіть в чашу. Додайте очищені від шкірки, болгарський перець і моркву, в'ялені помідори, сіль і перебити занурювальним блендером до однорідності.
новорічний торт
Відварну картоплю розімніть Картоплем'ялки. Молоко, мускатний горіх доведіть до кипіння, зніміть з вогню і трохи остудіть. Додайте вершкове масло, жовтки, швидко розмішайте і влийте в картопля, перемішайте до однорідного пюре. Пюре не повинно бути рідким.
новорічний торт
Зберіть торт: на блюдо сервіровки викладіть м'ясні коржі, промажьте їх овочевим кремом.
новорічний торт
Нанесіть по боках картопляне пюре за допомогою лопатки.
новорічний торт
Отсадіте прикраси з допомогою кондитерського мішка, зверху нанесіть узор півника. Подавайте до святкового столу.

Схожі рецепти