Новорічні верріни «для Снігуроньки»
(покроковий рецепт з фото)
Елегантна порційна закуска для новорічного праздніка.Снегурочкі, sledyashtie для figuroy, оцінять її легкість.
Кількість порцій: 4-6
- Оселедець - 1 штука( слабосоленая; одне філе без шкіри і кісток)
- Яблуко - 1 штука (кисло-солодке; середнє)
- Лук червоний - 0, 25 штуки (невелика цибулина)
- Журавлина - 0, 25 склянки (свіжа або свіжоморожена; + кілька ягід для прикраси)
- Йогурт - 1 Ст. Ложка (натуральний, без добавок)
- Сік лимона - 1 Чайна ложка
- Цукор - 1, 5 чайних ложки
- Кріп - 1 штука (для прикраси; гілочка)
Філе оселедця і цибулю порізати дрібними кубиками.
Яблуко очистити, видалити седцевіну.
Половину яблука порізати, додати журавлину.
Половину яблука порізати, додати журавлину.
Подрібнити блендером .
Додати пару крапель соку лимона, йогурт, цукор, збити блендером до однорідності.
Половину яблука порізати дрібними кубиками, скропити соком лимона.
В чарки викладаємо шарами: оселедець з цибулею, яблуко, яблучно-журавлинний мус.
Прикрашаємо ягодою журавлини і зеленню кропу.
Смачного!