Рецепт Новорічні верріни «для Снігуроньки» фото

Новорічні верріни «для Снігуроньки»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти, Оселедець
Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти
На святковий стіл

Елегантна порційна закуска для новорічного праздніка.Снегурочкі, sledyashtie для figuroy, оцінять її легкість.

Кількість порцій: 4-6
  • Оселедець - 1 штука( слабосоленая; одне філе без шкіри і кісток)
  • Яблуко - 1 штука (кисло-солодке; середнє)
  • Лук червоний - 0, 25 штуки (невелика цибулина)
  • Журавлина - 0, 25 склянки (свіжа або свіжоморожена; + кілька ягід для прикраси)
  • Йогурт - 1 Ст. Ложка (натуральний, без добавок)
  • Сік лимона - 1 Чайна ложка
  • Цукор - 1, 5 чайних ложки
  • Кріп - 1 штука (для прикраси; гілочка)
новорічні верріни
Філе оселедця і цибулю порізати дрібними кубиками.
новорічні верріни
Яблуко очистити, видалити седцевіну.
Половину яблука порізати, додати журавлину.
новорічні верріни
Подрібнити блендером .
новорічні верріни
Додати пару крапель соку лимона, йогурт, цукор, збити блендером до однорідності.
новорічні верріни
Половину яблука порізати дрібними кубиками, скропити соком лимона.
новорічні верріни
В чарки викладаємо шарами: оселедець з цибулею, яблуко, яблучно-журавлинний мус.
новорічні верріни
Прикрашаємо ягодою журавлини і зеленню кропу.
новорічні верріни
Смачного!

Схожі рецепти