Рецепт Нога індички в духовці фото

Нога індички в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Індичка , Птах
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 5 г. 0 хв.

Пропоную приготувати ніжне і соковите м'ясо індички в духовці. Таке м'ясо не вимагає довгої мариновки, оскільки воно дуже швидко просочується і насичується спеціями. А результат просто відмінний!

Опис приготування:

Рекомендую запам'ятати рецепт, як приготувати ногу індички в духовці. Приготування не забере багато часу і сил. Ви можете використовувати додатково ще і спеції для того, щоб урізноманітнити смак. У форму для запікання можна також додати кілька крупно порізаних картоплин. За бажанням до ніжки можна приготувати гарнір з картоплі або рису, або ж використовувати овочі, які запікалися разом з нею.

  • Часник - 4 зубчики
  • Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
  • Розмарин - 1 щіпка
  • Бальзамічний оцет - 1 Чайна ложка
  • Мелена паприка - 1 Чайна ложка
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука
  • Стебло селери - 2 штуки
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Гомілку індички - 1 кілограм
1
Приготуйте маринад. Змішайте масло, пропущений через прес часник, розмарин, паприка, сіль і перець.
2
Індичку підготуйте і нашпигуйте часником. Натріть маринадом і залиште на 3 годину. Можна залишити і на ніч.
3
Почистіть цибулю і моркву. Поріжте їх на три частини.
4
У форму для запікання покладіть індичку, морква, цибуля, селера і накрийте фольгою.
5
Розігрійте духовку до 180 градусів і запікайте ніжку 2 годину. Для 10 хвилин до закінчення запікання зніміть фольгу, щоб підрум'янилася скоринка.
6
Подавайте до столу з гарніром або як окрему страву. Смачного!

Схожі рецепти