Низькокалорійний пиріг
(покроковий рецепт з фото)
Чи знаєте ви цей корисний і простий рецепт низькокалорійного пирога? Спробуйте обов'язково, вам сподобається і смак, і зовнішній вигляд цієї випічки. Але ж вона ще й готується просто! Спробуйте самі!
Цей низькокалорійний пиріг в домашніх умовах готується досить просто, і я впевнена, що особливих зусиль вам не складе його втілити в життя! За рахунок здорових і корисних компонентів випічка теж виходить корисною. Але все ж, якщо ви на дієті, захоплюватися і з'їдати поодинці я вам пиріг не рекомендую!
- Борошно вівсяне - 1 Склянка
- Борошно пшеничне - 1 Склянка
- Масло рослинне - 0.5 склянки
- Мед - 1.5 склянки (половину - в тісто, половину - для верхнього шару)
- Крем nezhirnaya - 0.5 склянки
- Пластівці вівсяні - 3/4 склянки
- Горіхи - 1/4 склянки
- Ізюм - 1/4 склянки
- Цукати - 1 За смаком
- Банани - 4 штуки
- Ванільний екстракт - 0.5 чайних ложки
- Сода - 1 Чайна ложка
- Обкладинка - 0.5 чайних ложки
1. Зробимо основу для пирога. Змішаємо спочатку все рідкі інгредієнти: масло рослинне, половину меду, сметану, соду, корицю і ваніль. У цю суміш потроху всипаємо борошно. В останню чергу додамо банани. Тісто виливаємо в форму.
2. В окремій мисці змішаємо пластівці, цукати, горіхи і родзинки. Змішаємо їх з рештою медом.
3. Цією сумішшю посипаємо наше тісто зверху. Відправляємо його пекти на 40 хвилин в розпечену до 200 градусів духовку.
4. Як тільки при перевірці сірник виходить з тіста сухою - пиріг можна діставати і подавати!