Рецепт Ніжки кролика в сметані фото

Ніжки кролика в сметані
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Молочні продукти , Кролик
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Ніжки кролика в сметані готуються просто. Виходить ніжне і дуже смачне блюдо для всієї родини. Обов'язково спробуйте приготувати ніжки кролика в сметані у цій простому рецептом.

Опис приготування:

Як приготувати ніжки кролика в сметані?

1. Ніжки кролика промийте, натріть сіллю, залийте холодною водою (3-4 склянки) і залиште, поки будете готувати інші овочі.

2. Морквину, цибуля і часник почистіть і наріжте. Морква - кільцями, часник і цибулю подрібніть.

3. Ніжки кролика просушіть паперовим рушником. Посоліть і обваляйте в борошні з усіх боків.

4. У сковороді на олії (пару столових ложок) обсмажте ніжки до золотисто-коричневого кольору.

5. Поки кролик смажиться, приготуйте бульйон для його гасіння. Для цього в каструлю влийте 3 склянки води, доведіть до кипіння. Додайте в неї соєвий соус, сіль, перець, подрібнені петрушку, кріп, сушений чебрець.

6. Перекладіть ніжки кролика в киплячий бульйон. У тій же сковороді обсмажити цибулю і часник. Додайте до них трохи води, перемішайте і відправляйте до ніжок.

7. Додайте в каструлю морква. Потім в окремому блюдечку змішайте трохи бульйону з каструлю зі сметаною і борошном і додайте в гасіння. Гасіть під кришкою протягом години на повільному вогні.

Ніжки кролика в сметані готові!

Смачного!


  • Ніжки кролика - 1 кілограм
  • Морквина - 0, 5 кілограма
  • Цибулина - 1 штука
  • Часник - 3 зубчики
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
  • Крем - 150-200 грам
  • Вода - 4 склянки
  • Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
  • Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
  • Кріп - - За смаком
  • Петрушка - - За смаком
  • Чебрець сушений - 1 Ст. Ложка
Як приготувати ніжки кролика в сметані?

1. Ніжки кролика промийте, натріть сіллю, залийте холодною водою (3-4 склянки) і залиште, поки будете готувати інші овочі.

2. Морквину, цибуля і часник почистіть і наріжте. Морква - кільцями, часник і цибулю подрібніть.

3. Ніжки кролика просушіть паперовим рушником. Посоліть і обваляйте в борошні з усіх боків.

4. У сковороді на олії (пару столових ложок) обсмажте ніжки до золотисто-коричневого кольору.

5. Поки кролик смажиться, приготуйте бульйон для його гасіння. Для цього в каструлю влийте 3 склянки води, доведіть до кипіння. Додайте в неї соєвий соус, сіль, перець, подрібнені петрушку, кріп, сушений чебрець.

6. Перекладіть ніжки кролика в киплячий бульйон. У тій же сковороді обсмажити цибулю і часник. Додайте до них трохи води, перемішайте і відправляйте до ніжок.

7. Додайте в каструлю морква. Потім в окремому блюдечку змішайте трохи бульйону з каструлю зі сметаною і борошном і додайте в гасіння. Гасіть під кришкою протягом години на повільному вогні.

Ніжки кролика в сметані готові!

Смачного!

Схожі рецепти