Ніжки кролика в сметані
(покроковий рецепт з фото)
Ніжки кролика в сметані готуються просто. Виходить ніжне і дуже смачне блюдо для всієї родини. Обов'язково спробуйте приготувати ніжки кролика в сметані у цій простому рецептом.
Як приготувати ніжки кролика в сметані?
1. Ніжки кролика промийте, натріть сіллю, залийте холодною водою (3-4 склянки) і залиште, поки будете готувати інші овочі.
2. Морквину, цибуля і часник почистіть і наріжте. Морква - кільцями, часник і цибулю подрібніть.
3. Ніжки кролика просушіть паперовим рушником. Посоліть і обваляйте в борошні з усіх боків.
4. У сковороді на олії (пару столових ложок) обсмажте ніжки до золотисто-коричневого кольору.
5. Поки кролик смажиться, приготуйте бульйон для його гасіння. Для цього в каструлю влийте 3 склянки води, доведіть до кипіння. Додайте в неї соєвий соус, сіль, перець, подрібнені петрушку, кріп, сушений чебрець.
6. Перекладіть ніжки кролика в киплячий бульйон. У тій же сковороді обсмажити цибулю і часник. Додайте до них трохи води, перемішайте і відправляйте до ніжок.
7. Додайте в каструлю морква. Потім в окремому блюдечку змішайте трохи бульйону з каструлю зі сметаною і борошном і додайте в гасіння. Гасіть під кришкою протягом години на повільному вогні.
Ніжки кролика в сметані готові!
Смачного!
- Ніжки кролика - 1 кілограм
- Морквина - 0, 5 кілограма
- Цибулина - 1 штука
- Часник - 3 зубчики
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Крем - 150-200 грам
- Вода - 4 склянки
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
- Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
- Кріп - - За смаком
- Петрушка - - За смаком
- Чебрець сушений - 1 Ст. Ложка
1. Ніжки кролика промийте, натріть сіллю, залийте холодною водою (3-4 склянки) і залиште, поки будете готувати інші овочі.
2. Морквину, цибуля і часник почистіть і наріжте. Морква - кільцями, часник і цибулю подрібніть.
3. Ніжки кролика просушіть паперовим рушником. Посоліть і обваляйте в борошні з усіх боків.
4. У сковороді на олії (пару столових ложок) обсмажте ніжки до золотисто-коричневого кольору.
5. Поки кролик смажиться, приготуйте бульйон для його гасіння. Для цього в каструлю влийте 3 склянки води, доведіть до кипіння. Додайте в неї соєвий соус, сіль, перець, подрібнені петрушку, кріп, сушений чебрець.
6. Перекладіть ніжки кролика в киплячий бульйон. У тій же сковороді обсмажити цибулю і часник. Додайте до них трохи води, перемішайте і відправляйте до ніжок.
7. Додайте в каструлю морква. Потім в окремому блюдечку змішайте трохи бульйону з каструлю зі сметаною і борошном і додайте в гасіння. Гасіть під кришкою протягом години на повільному вогні.
Ніжки кролика в сметані готові!
Смачного!