Рецепт Ніжки кролика на сковороді фото

Ніжки кролика на сковороді
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Кролик
Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви

Якщо з куркою або м'ясом зазвичай справляється навіть новачок на кухні, то ось з кроликом у багатьох виникають питання. Хочете цікавий рецепт? Тоді зверніть увагу на цей нескладний і смачний варіант.

Вашій увазі хочу представити апетитну ідею, як приготувати ніжки кролика на сковороді з овочами, спеціями і ароматним соусом. Таке блюдо не соромно поставити навіть на святковий стіл. Сам процес не буде складним, а ось результат буде нічим не гірше ресторанного страви.

  • Ніжки кролика - 800 грам
  • Бекон - 200 грам
  • Оливки - 100 грам (або маслини)
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Біле сухе вино - 1/2 склянки
  • Цибулина - 1 штука
  • Часник - 4-6 зубчиків
  • Помідори черрі - 10 штук
  • Мед - 1 Ст. Ложка
  • Гірчиця в зернах - 1 Ст. Ложка
  • Сіль і спеції - За смаком (перець, чебрець, ялівець, базилік, розмарин і т.Д.)
ніжки кролика на сковороді - фото крок 1
1. На сковороді розігрійте оливкову олію. Викладіть вимиті і обсушені ніжки кролика і обсмажте на сильному вогні до рум'яності з двох сторін. Зніміть з вогню і відкладіть в сторону.
ніжки кролика на сковороді - фото крок 2
2. На тій же сковороді обсмажте нарізаний дрібно бекон з цибулею і оливками.
ніжки кролика на сковороді - фото крок 3
3. Викладіть на сковороду ніжки. Додайте сіль, спеції, подрібнений часник.
ніжки кролика на сковороді - фото крок 4
4. Додайте гірчицю, мідь, біле вино, нарізані помідори.
ніжки кролика на сковороді - фото крок 5
5. Приберіть вогонь до мінімуму і млоїте кролика до м'якості. До столу подавайте гарячим, з улюбленим гарніром.

Схожі рецепти