Рецепт Нирки яловичі на сковороді фото

Нирки яловичі на сковороді
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Субпродукти , Яловичина , Нирки
Вегетаріанське харчування , Пісні страви , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 30 хв.

Яловиче субпродукти не так часто використовують для приготування. Багато хто не знає, як і що з ними можна зробити. Розповідаю простий і швидкий рецепт, як приготувати нирки яловичі на сковороді.

Опис приготування:

Обсмажені нирки можна подавати з гарніром з картоплі, макаронів, з рисом або гречкою. А можна подати упереміш з овочами як окрему страву. Тут відсутній характерний запах субпродуктів, тому ніхто й не здогадається, що ж перед ним на тарілці. До столу страву подають теплим.

  • Нирки яловичі - 0, 5 кілограма
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Мармелад - 1 Ст. Ложка
  • Соняшникова олія - За смаком
  • Цибуля - 1 штука
  • Перець жовтий - 0, 5 штуки
  • Перець червоний - 0, 5 штуки
  • Перець зелений - 0, 5 штуки
1
Гарненько промийте нирки, наріжте їх невеликими шматочками і посоліть.
2
Очистіть і наріжте півкільцями ріпчасту цибулю. Вимийте перці, очистіть від насіння і наріжте їх невеликими смужками.
3
Сковороду розігрійте з рослинним маслом і викладіть цибулю, перемішайте і додайте перець, посоліть і обсмажуйте 2 хвилини.
4
Перекладіть овочі в миску і поверніть сковороду на вогонь. Викладіть нирки і перемішайте, обсмажуйте до утворення коричневої скоринки.
5
Викладіть подрібнений мармелад на нирки, обсмажуйте і перемішуйте.
6
Перекладіть нирки в тарілку. Перед подачею змішайте нирки з овочами, прикрасьте гілочкою розмарину і подавайте до столу.

Схожі рецепти