Рецепт Нирки яловичі на сковороді фото

Нирки яловичі на сковороді
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Овочі, Субпродукти, Яловичина, Нирки
Вегетаріанське харчування, Пісні страви, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю, На швидку руку
Гарячі страви

Яловиче субпродукти не так часто використовують для приготування. Багато хто не знає, як і що з ними можна зробити. Розповідаю простий і швидкий рецепт, як приготувати нирки яловичі на сковороді.

Обсмажені нирки можна подавати з гарніром з картоплі, макаронів, з рисом або гречкою. А можна подати упереміш з овочами як окрему страву. Тут відсутній характерний запах субпродуктів, тому ніхто й не здогадається, що ж перед ним на тарілці. До столу страву подають теплим.

  • Нирки яловичі - 0, 5 кілограма
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Мармелад - 1 Ст. Ложка
  • Соняшникова олія - За смаком
  • Цибуля - 1 штука
  • Перець жовтий - 0, 5 штуки
  • Перець червоний - 0, 5 штуки
  • Перець зелений - 0, 5 штуки
1
Гарненько промийте нирки, наріжте їх невеликими шматочками і посоліть.
2
Очистіть і наріжте півкільцями ріпчасту цибулю. Вимийте перці, очистіть від насіння і наріжте їх невеликими смужками.
3
Сковороду розігрійте з рослинним маслом і викладіть цибулю, перемішайте і додайте перець, посоліть і обсмажуйте 2 хвилини.
4
Перекладіть овочі в миску і поверніть сковороду на вогонь. Викладіть нирки і перемішайте, обсмажуйте до утворення коричневої скоринки.
5
Викладіть подрібнений мармелад на нирки, обсмажуйте і перемішуйте.
6
Перекладіть нирки в тарілку. Перед подачею змішайте нирки з овочами, прикрасьте гілочкою розмарину і подавайте до столу.

Схожі рецепти