Нирки на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Ще одна варіація страви на тему субпродуктів. Сьогодні розповім, як приготувати нирки на сковороді. Для цього рецепта використовую баранячі нирки. Вийде смачна страва без неприємного запаху.
Багато хто купує нирки для домашніх тварин і не підозрюють, що з них може вийти шикарне ресторанне блюдо. Подавайте нирки відразу після приготування з соусом. Смачного!
- Баранячі нирки - 6 штук
- Вершкове масло - 15 грам
- Червоний винний оцет - 1 Ст. Ложка
- Гірчичний - 1 Ст. Ложка
- Вершки - 100 мілілітрів
- Естрада - 1 Чайна ложка (сушений)
- Сіль, перець - За смаком
1
Усередині кожної нирки є жировий згусток, його необхідно видалити. Розріжте кожну нирку уздовж навпіл. Відразу побачите жирову частину, ось її і акуратно видаліть руками.
2
Гарненько вимийте отримані половинки нирок і витріть їх серветками.
3
Поставте сковороду на вогонь і розтопіть вершкове масло, потім викладіть нирки і обсмажуйте по 2 хвилини з кожного боку.
4
Видаліть нирки зі сковороди і поверніть її на вогонь. Влийте оцет і перемішайте, щоб зібрати всі залишки нирок, потім влийте вершки, гірчицю і додайте естрагон, сіль і poperčite, варіть кілька хвилин.
5
Викладіть нирки в тарілку і полийте приготованим соусом, подавайте відразу.