Рецепт Нирки на сковороді фото

Нирки на сковороді
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Субпродукти , Нирки
Вегетаріанське харчування , Пісні страви , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 20 хв.

Ще одна варіація страви на тему субпродуктів. Сьогодні розповім, як приготувати нирки на сковороді. Для цього рецепта використовую баранячі нирки. Вийде смачна страва без неприємного запаху.

Опис приготування:

Багато хто купує нирки для домашніх тварин і не підозрюють, що з них може вийти шикарне ресторанне блюдо. Подавайте нирки відразу після приготування з соусом. Смачного!

  • Баранячі нирки - 6 штук
  • Вершкове масло - 15 грам
  • Червоний винний оцет - 1 Ст. Ложка
  • Гірчичний - 1 Ст. Ложка
  • Вершки - 100 мілілітрів
  • Естрада - 1 Чайна ложка (сушений)
  • Сіль, перець - За смаком
1
Усередині кожної нирки є жировий згусток, його необхідно видалити. Розріжте кожну нирку уздовж навпіл. Відразу побачите жирову частину, ось її і акуратно видаліть руками.
2
Гарненько вимийте отримані половинки нирок і витріть їх серветками.
3
Поставте сковороду на вогонь і розтопіть вершкове масло, потім викладіть нирки і обсмажуйте по 2 хвилини з кожного боку.
4
Видаліть нирки зі сковороди і поверніть її на вогонь. Влийте оцет і перемішайте, щоб зібрати всі залишки нирок, потім влийте вершки, гірчицю і додайте естрагон, сіль і poperčite, варіть кілька хвилин.
5
Викладіть нирки в тарілку і полийте приготованим соусом, подавайте відразу.

Схожі рецепти