Рецепт Німецький яблучний панкейк фото

Німецький яблучний панкейк
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Німецька кухня
Фрукти , Яблука
Вагітним і годуючим
На полуденок , Для дітей , Десерт
Випічка , Десерти , Панкейкі
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 45 хв.

Німецький яблучний панкейк - фірязикай виріб німецьких кондитерів. Панкейк виходить солодкий, ароматний і з хрусткою скоринкою - ідеальний десерт до чашечки чаю або кави.

Опис приготування:

Німецька традиційна кухня - це не тільки сосиски, капуста і пиво, але ще і дуже смачні десерти і випічка. Німецький яблучний панкейк - саме з цієї серії. Якщо приготувати його правильно, то зовні він покривається апетитною хрусткою скоринкою, а всередині виходить дуже м'яким і солодким. Рецепт приготування німецького панкейк вельми простий, інгредієнти теж прості, так що не бачу приводів не побалувати себе цим десертом

  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Яйця - 2 штуки
  • Ванільна есенція - 1 Чайна ложка
  • Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
  • Яблука - 4 штуки
  • Обкладинка - 1/4 чайних ложки
  • Цукрова пудра - 1 Чайна ложка
німецький яблучний панкейк - фото крок 1
Яблука очищаємо від шкірки, видаляємо серцевину.
німецький яблучний панкейк - фото крок 2
Яблука розрізаємо на тонкі скибочки (см. Фото для наочності).
німецький яблучний панкейк - фото крок 3
Беремо миску, змішуємо в ній борошно, сіль і цукор.
німецький яблучний панкейк - фото крок 4
В іншій мисці змішуємо молоко, жирні вершки, яйця і ванільну есенцію. Гарненько перемішуємо до однорідності.
німецький яблучний панкейк - фото крок 5
Змішуємо яєчну і борошняну суміші.
німецький яблучний панкейк - фото крок 6
Збиваємо новостворену суміш віночком.
німецький яблучний панкейк - фото крок 7
У сковороді розігріваємо вершкове масло.
німецький яблучний панкейк - фото крок 8
Викладаємо в сковороду наші яблука, посипаємо їх корицею.
німецький яблучний панкейк - фото крок 9
Смажимо яблука на середньому вогні до м'якості - це приблизно 10 хвилин.
німецький яблучний панкейк - фото крок 10
Заливаємо яблука борошняної сумішшю, відразу ж знімаємо з вогню і ставимо в духовку.
німецький яблучний панкейк - фото крок 11
У духовці при температурі 220 градусів наш панкейк повинен випікатися ще 15-20 хвилин.
німецький яблучний панкейк - фото крок 12
Готовий панкейк ріжемо трикутниками, посипаємо цукровою пудрою і подаємо до столу. Смачного!

Схожі рецепти