Рецепт Повітряний панкейк фото

Повітряний панкейк
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Німецька кухня
Борошно , Молочні продукти , Яйця , Молоко
Вегетаріанське харчування
На полуденок , На швидку руку , На сніданок
Випічка , Солодке , Панкейкі
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 30 хв.

Пропоную вам дізнатися, як приготувати повітряний панкейк - ще один варіант приготування досить традиційної випічки. Цей німецький неймовірно смачний панкейк необхідно буде випікати в духовці.

Опис приготування:

Німецька традиційна випічка не перестає дивувати своєю оригінальністю, і цей рецепт тому підтвердження! Повітряний панкейк тепер можна приготувати вдома, причому зробити це дуже легко і швидко. Панкейк необхідно випікати в духовці в раніше розігрітій формі, але дуже важливо врахувати, що від правильного розрахунку тесту на діаметр форми залежить якість готового панкейк. Краще заповнити форму трохи меншою кількістю тесту, інакше воно залишиться сирим після приготування.

  • Борошно - 1/2 склянки
  • Молоко - 1/2 склянки
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
  • Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
  • Яйце - 2 штуки
  • Ванілін - 1 щіпка
повітряний панкейк - фото крок 1
1. Змішайте всі сухі інгредієнти: борошно просійте з розпушувачем, додайте сіль, цукор, ванілін. Яйця злегка збийте вінчиком, додайте молоко.
повітряний панкейк - фото крок 2
2. Невеликими порціями додайте сухі інгредієнти, постійно збиваючи вінчиком, щоб тісто вийшло без грудочок. Дайте тесту постояти 10-15 хвилин, щоб мука злегка розбухла.
повітряний панкейк - фото крок 3
3. Форму для випічки розігрійте в духовці і змастіть вершковим маслом. Вилийте в неї тісто з розрахунком, що воно піднімається під час приготування, і відправте в розігріту до 200 градусів духовку на 15-20 хвилин.
повітряний панкейк - фото крок 4
4. Готовий панкейк посипте цукровою пудрою і прикрасьте ягодами. Смачного!

Схожі рецепти