Рецепт Настоянка з вишні фото

Настоянка з вишні
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Ягоди, Вишня
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти, Пісні страви
На святковий стіл, Фуршет
Напої, Настоянки

Коли ягоди вже добре достигли, а може навіть переспілі, саме час приготувати настоянку з вишні. Простий і зрозумілий рецепт з мінімумом інгредієнтів і зусиль я якраз хочу запропонувати на замітку.

Цей рецепт хороший своїми порціями. Всі інгредієнти беруться в рівних частках, засипаються і заливаються, а потім настоюють не менше 21 дня. Дуже важливо не забувати щодня помішувати настойку і зберігати в темному місці. Кількість інгредієнтів, вказане в рецепті - це класика. Ви можете збільшувати або зменшувати їх, зберігаючи пропорції.

  • Вишня - 4 L
  • Горілка - 4 L
  • Вода - 4 L
  • Цукор - 4 L
настоянка з вишні - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти і чисту банку.
настоянка з вишні - фото крок 2
Ягоди вимийте, обсушити і викладіть в банку.
настоянка з вишні - фото крок 3
Всипте цукор.
настоянка з вишні - фото крок 4
Влийте воду і горілку.
настоянка з вишні - фото крок 5
Накрийте банку кришкою і приберіть в темне місце. Кожен день помішуйте так, щоб ложка діставала до дна.
настоянка з вишні - фото крок 6
Через 21 день можна зняти першу пробу. Готову настоянку процідіть, перелийте в чисті ємності та зберігайте в темному прохолодному місці.

Схожі рецепти