Нарізка «Хрюшка»
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні хочу поділитися з вами рецептом оригінальної закуски до Нового року свині - нарізка "хрюшка" . Для цієї нарізки можна використовувати будь-яку ковбасу, я взяла курячу ковбасу і бастурму.
Таку нарізку можна приготувати всього за кілька хвилин з будь-якої ковбаси, яка є в холодильнику. Це ідеальний варіант швидкої закуски, особливо, якщо ви не хочете довго готувати перед зустріччю Нового року.
- Ковбаса куряча - 400 грам
- Куряча бастурма - 150 грам
- Сир копчений - 100 грам
- Зелень - частина (для прикраси)
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Ковбасу і бастурму наріжте скибочками. Також відріжте 2 кружечка копченого сиру, він нам знадобиться для декору.
Викладіть ковбасу і бастурму на плоску тарілку у формі кола.
За допомогою сиру і горошин солодкого перцю сформуйте мордочку і вушка хрюшки.
Прикрасьте тарілку зеленню.
Нарізка "хрюшка" готова! приємного!