Рецепт Нарізка «Хрюшка» фото

Нарізка «Хрюшка»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Субпродукти , Ковбаса
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування
Фуршет
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 15 хв.

Сьогодні хочу поділитися з вами рецептом оригінальної закуски до Нового року свині - нарізка"Хрюшка" . Для цієї нарізки можна використовувати будь-яку ковбасу, я взяла курячу ковбасу і бастурму.

Опис приготування:

Таку нарізку можна приготувати всього за кілька хвилин з будь-якої ковбаси, яка є в холодильнику. Це ідеальний варіант швидкої закуски, особливо, якщо ви не хочете довго готувати перед зустріччю Нового року.

  • Ковбаса куряча - 400 грам
  • Куряча бастурма - 150 грам
  • Сир копчений - 100 грам
  • Зелень - частина (для прикраси)
нарізка
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Ковбасу і бастурму наріжте скибочками. Також відріжте 2 кружечка копченого сиру, він нам знадобиться для декору.
нарізка
Викладіть ковбасу і бастурму на плоску тарілку у формі кола.
нарізка
За допомогою сиру і горошин солодкого перцю сформуйте мордочку і вушка хрюшки.
нарізка
Прикрасьте тарілку зеленню.
нарізка
Нарізка"Хрюшка" готова! приємного!

Схожі рецепти