Рецепт Нагетси з індички фото

Нагетси з індички
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Індичка , Птах
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Страви в клярі
Кількість порцій: 4
Час приготування: 20 хв.

Нагетси - це закуска з філе птиці в хрусткій паніровці, обсмаженої в олії, яка з'явилася в Америці в 1850-х роках під час золотої лихоманки і символізувала золотий злиток.

Опис приготування:

Якщо ваші домашні люблять нагетси, немає нічого простішого, ніж приготувати їх вдома. Виходить набагато смачніше і корисніше, адже ви знаєте, з чого їх приготували, до того ж за смаком можна додати різні спеції. Рецепт простий, дотримуйтесь покроковим рекомендаціям.

  • Філе грудки індички - 300 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
  • Панірувальні сухарі - 3 Ст. Ложки
  • Твердий сир - 30 грам
  • Паприка - 1 Чайна ложка
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Масло рослинне - 50 мілілітрів
нагетси з індички - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
нагетси з індички - фото крок 2
Помийте філе індички і добре просушіть паперовим рушником, наріжте на скибочки, сіль і poperčite.
нагетси з індички - фото крок 3
У панірувальні сухарі додайте паприку і натертий на дрібній тертці сир, перемішайте.
нагетси з індички - фото крок 4
Підготуйте робоче місце, поставте в ряд панірувальні сухарі, збите яйце, борошно.
нагетси з індички - фото крок 5
Поставте на розігрів сковороду, влийте на неї рослинне масло, спочатку обваляйте шматочок м'яса в борошні.
нагетси з індички - фото крок 6
Далі умочіть шматочок м'яса в яйце.
нагетси з індички - фото крок 7
В останню чергу обваляйте в суміші панірувальних сухарів і сиру.
нагетси з індички - фото крок 8
Смажте нагетси з обох боків до рум'яної скоринки.
нагетси з індички - фото крок 9
Обсмажені нагетси викладайте на паперовий рушник, щоб позбутися від надлишків олії.
нагетси з індички - фото крок 10
Подавайте нагетси з різними соусами на ваш смак, з овочами або картоплею фрі. Це дуже смачна закуска, якої особливо зрадіють діти.

Схожі рецепти