Нагетси з індички
(покроковий рецепт з фото)
Нагетси - це закуска з філе птиці в хрусткій паніровці, обсмаженої в олії, яка з'явилася в Америці в 1850-х роках під час золотої лихоманки і символізувала золотий злиток.
Якщо ваші домашні люблять нагетси, немає нічого простішого, ніж приготувати їх вдома. Виходить набагато смачніше і корисніше, адже ви знаєте, з чого їх приготували, до того ж за смаком можна додати різні спеції. Рецепт простий, дотримуйтесь покроковим рекомендаціям.
- Філе грудки індички - 300 грам
- Яйце - 1 штука
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Панірувальні сухарі - 3 Ст. Ложки
- Твердий сир - 30 грам
- Паприка - 1 Чайна ложка
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Масло рослинне - 50 мілілітрів
Підготуйте інгредієнти.
Помийте філе індички і добре просушіть паперовим рушником, наріжте на скибочки, сіль і poperčite.
У панірувальні сухарі додайте паприку і натертий на дрібній тертці сир, перемішайте.
Підготуйте робоче місце, поставте в ряд панірувальні сухарі, збите яйце, борошно.
Поставте на розігрів сковороду, влийте на неї рослинне масло, спочатку обваляйте шматочок м'яса в борошні.
Далі умочіть шматочок м'яса в яйце.
В останню чергу обваляйте в суміші панірувальних сухарів і сиру.
Смажте нагетси з обох боків до рум'яної скоринки.
Обсмажені нагетси викладайте на паперовий рушник, щоб позбутися від надлишків олії.
Подавайте нагетси з різними соусами на ваш смак, з овочами або картоплею фрі. Це дуже смачна закуска, якої особливо зрадіють діти.