Начинка для млинців з яблук
(покроковий рецепт з фото)
Аромат солодкої яблучної начинки в поєднанні з запахом свіжих, щойно спечених млинців, додасть вашому сніданку атмосферу домашнього тепла і затишку.
Ви можете використовувати різні види яблук. Я вважаю за краще яблука ананасового сорти, тому що вони мають ідеальну текстуру і вони не перетворяться в кашу, коли ви їх готуєте. Зберігайте яблучну начинку в холодильнику. Також її можна закатати в банки.
Тепер подивіться як приготувати начинку для млинців з яблук і спробуйте самостійно - нічого складного немає, у вас вийде!
- Яблука - 6 штук
- Цукор - ½ - ¾ Склянок
- Лимон - 1 штука (видавити сік)
- Ваніль - 2 чайних ложки
Очистити і нарізати яблука. Додати до яблук цукор. Вам не потрібно додавати масло або воду. Яблука самі будуть давати багато вологи. Доведіть до кипіння на середньому вогні.
Зменшіть вогонь і варіть під кришкою протягом близько 10 хвилин, поки яблука не стануть м'якими.
Зняти вогню і додати лимонний сік і ваніль. Також ви можете додати трохи кориці.
Зняти вогню і додати лимонний сік і ваніль. Також ви можете додати трохи кориці.