Рецепт Начинка для бризолу фото

Начинка для бризолу
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Птах , Курка , Яйця , Гриби , Куряча грудка
Вегетаріанське харчування
На обід , На сніданок , Ситний сніданок
Гарячі страви , Брізоль
Кількість порцій: 5
Час приготування: 40 хв.

Брізоль - це не тільки дуже смачний, але так само досить швидкий і зручний спосіб приготувати собі і рідним ситний сніданок або обід, а з вибором начинки для бризолу ми вам з радістю допоможемо.

Опис приготування:

Справжні гурмани знають, що бризоль це не якесь конкретне блюдо, а скоріше такий спосіб приготування і подачі, при якому ми обсмажуємо різні продукти у збитому яйці або омлеті. Таким чином ви можете приготувати що завгодно, скажімо, рибу, м'ясо, овочі і так далі, ну а я хочу поділитися з вами своїм улюбленим простим рецептом начинки для бризолу. На мій погляд, поєднання яєчного омлету, Форш і грибочків одне з кращих, з такими інгредієнтами ви без зусиль приготуєте досить ситний сніданок або обід. А, з огляду на те, що зробити начинку для бризолу в домашніх умовах зовсім не складно, та й за часом це багато не займе, то таке блюдо, безсумнівно, стане для вас одним з улюблених і буде часто з'являтися на вашому обідньому столі.

  • Яйце - 5 штук
  • Грудка куряча - 1-2 штук
  • Гриби - 200 грам (тут гливи)
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Хліб білий - 1 скибочку
  • Масло рослинне - За смаком (для смаження)
  • Спеції - За смаком (перець чорний мелений, базилік)
  • Сіль - За смаком
начинка для бризолу - фото крок 1
Отже, для фаршу ми пропускаємо через м'ясорубку курячу грудку, половину головки цибулі і розмочений у воді хліб. Додаємо спеції і сіль, ретельно вимішуючи фарш до однорідного стану і поділяємо його на кілька невеликі кульок.
начинка для бризолу - фото крок 2
Розстеляємо на столі целофанову плівку, кладемо на неї м'ясний кулька, накриваємо його зверху ще однією плівкою і розгортаємо фарш в тонкий корж.
начинка для бризолу - фото крок 3
Одне яйце збиваємо в мисочці (можна трохи посолити) і отриману суміш виливаємо на розігріту сковорідку.
начинка для бризолу - фото крок 4
Тепер знімаємо верхню плівку з м'ясною коржі і переносимо її акуратно на яєчний млинець, відокремлюємо нижню плівку.
начинка для бризолу - фото крок 5
Смажимо млинець приблизно по хвилині з кожної сторони.
начинка для бризолу - фото крок 6
Потім перекладаємо його на тарілочку, обсмажуємо на іншій сковорідці гриби з другою половиною цибулі, солимо і перчимо начинку, на одну половину млинця кладемо частину грибів.
начинка для бризолу - фото крок 7
Складаємо млинець навпіл, прикрашаємо блюдо свіжою зеленню і подаємо до столу. Повірте, для сніданку кращого частування годі й шукати. Смачного!

Схожі рецепти