Начинка для бризолу
(покроковий рецепт з фото)
Брізоль - це не тільки дуже смачний, але так само досить швидкий і зручний спосіб приготувати собі і рідним ситний сніданок або обід, а з вибором начинки для бризолу ми вам з радістю допоможемо.
Справжні гурмани знають, що бризоль це не якесь конкретне блюдо, а скоріше такий спосіб приготування і подачі, при якому ми обсмажуємо різні продукти у збитому яйці або омлеті. Таким чином ви можете приготувати що завгодно, скажімо, рибу, м'ясо, овочі і так далі, ну а я хочу поділитися з вами своїм улюбленим простим рецептом начинки для бризолу. На мій погляд, поєднання яєчного омлету, Форш і грибочків одне з кращих, з такими інгредієнтами ви без зусиль приготуєте досить ситний сніданок або обід. А, з огляду на те, що зробити начинку для бризолу в домашніх умовах зовсім не складно, та й за часом це багато не займе, то таке блюдо, безсумнівно, стане для вас одним з улюблених і буде часто з'являтися на вашому обідньому столі.
- Яйце - 5 штук
- Грудка куряча - 1-2 штук
- Гриби - 200 грам (тут гливи)
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Хліб білий - 1 скибочку
- Масло рослинне - За смаком (для смаження)
- Спеції - За смаком (перець чорний мелений, базилік)
- Сіль - За смаком