Мус з яблук

Мус з яблук
Кількість порцій: 8 Час приготування: 3 г. 0 хв.
Мус - це свіжий французький десерт, який роблять на основі ягід, шоколаду або фруктів. Його головна фішка в текстурі, вона досягається за рахунок збивання. Давайте спробуємо зробити його будинку самі!

опис приготування:

І вам для цього рецепта знадобиться мінімум інгредієнтів, всього три. Але смак від цього тільки виграє. Вся користь свіжих фруктів - у вас в страві. Ознайомтеся з тим, як приготувати мус з яблук. Вам обов'язково знадобиться блендер, інакше такий текстури буде складно домогтися, або це буде занадто довго.

  • яблуко— 8 штук
  • цукор— 1 Склянка
  • вода— 1 Склянка
Мус з яблук - фото крок 1 яблука промийте, очистіть від шкірки, а потім наріжте часточками.

Мус з яблук - фото крок 2 Покладіть шматочки в невелику каструлю, заливши їх водою. Гасіть яблука на повільному вогні до м'якості, постійно заважаючи.

Мус з яблук - фото крок 3 Перетріть готову м'якоть через сито в блендер.

Мус з яблук - фото крок 4 Збийте суміш з цукром в блендері до єдиної консистенції.

Мус з яблук - фото крок 5 Перелийте мус в порційний посуд. Залиште десерт на 1-2 години в холодильнику. подавайте мус, прикрасивши його за бажанням. приємною дегустації! Дивитися рецепт повністью

Схожі рецепти

Апельсиновий Мус

Апельсиновий Мус

яскравий, повітряний, з приємною апельсинової кислинкою і ароматом мус. Готується на основі апельсинового курдів з агар-агаром. Тому мус залишається стабільним і при кімнатній температурі. опис приготування: Як приготувати апельсиновий мус? Спочатку приготуйте апельсиновий курд - заварний крем...

читати далі
Банановий мус

Банановий мус

банановий мус — кремовий десерт на кожен день. Готується він за допомогою блендера. Такий мус можна з'їсти не тільки після вечері, але і на сніданок або полуденок. на основі десерт — стиглий банан і йогурт. опис приготування: банановий мус — відмінний десерт, який можна готувати цілий рік. Він...

читати далі
Брусничний мус

Брусничний мус

Рецепт приготування брусничного мусу дуже простий, а десерт подобається і дорослим, і дітям. Яскравий ягідний смак, підкреслений ніжним вершковим акцентом. корисно, смачно і низкокалорийно! опис приготування: Цей простий рецепт брусничного мусу сподобається всім любителям здорових і смачних сн...

читати далі
Чорничний мус для торта

Чорничний мус для торта

Чорничний мус надає тортам дуже оригінальний смак, будь-який десерт зі звичайного перетвориться в святковий. Гарний колір смачного оригінального мусу - і ваш торт сподобається всім без винятку! опис приготування: Рецепт приготування чорничного мусу для торта дуже простий, але мус виходить пові...

читати далі
Чорничний мус

Чорничний мус

чорничний мус — чудовий ягідний десерт ніжної консистенції, нагадує розтануло морозиво. Мус можна їсти ложечкою, намазувати на бісквіт або здобні булку. рекомендую спробувати! опис приготування: До вашої уваги — простий рецепт приготування чорничного мусу. Розчиніть в лимонному соці половину ц...

читати далі