Мус з яблук
(покроковий рецепт з фото)
Мус - це свіжий французький десерт, який роблять на основі ягід, шоколаду або фруктів. Його головна фішка в текстурі, вона досягається за рахунок збивання. Давайте спробуємо зробити його будинку самі!
І вам для цього рецепта знадобиться мінімум інгредієнтів, всього три. Але смак від цього тільки виграє. Вся користь свіжих фруктів - у вас в страві. Ознайомтеся з тим, як приготувати мус з яблук. Вам обов'язково знадобиться блендер, інакше такий текстури буде складно домогтися, або це буде занадто довго.
- Яблуко - 8 штук
- Цукор - 1 Склянка
- Вода - 1 Склянка

Яблука промийте, очистіть від шкірки, а потім наріжте часточками.

Покладіть шматочки в невелику каструлю, заливши їх водою. Гасіть яблука на повільному вогні до м'якості, постійно заважаючи.

Перетріть готову м'якоть через сито в блендер.

Збийте суміш з цукром в блендері до єдиної консистенції.

Перелийте мус в порційний посуд. Залиште десерт на 1-2 години в холодильнику. Подавайте мус, прикрасивши його за бажанням. Приємною дегустації!