Рецепт Мус з яблук фото

Мус з яблук
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Фрукти , Яблука
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На полуденок , Для дітей , Фуршет
Десерти , Мус
Кількість порцій: 8
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Мус - це свіжий французький десерт, який роблять на основі ягід, шоколаду або фруктів. Його головна фішка в текстурі, вона досягається за рахунок збивання. Давайте спробуємо зробити його будинку самі!

Опис приготування:

І вам для цього рецепта знадобиться мінімум інгредієнтів, всього три. Але смак від цього тільки виграє. Вся користь свіжих фруктів - у вас в страві. Ознайомтеся з тим, як приготувати мус з яблук. Вам обов'язково знадобиться блендер, інакше такий текстури буде складно домогтися, або це буде занадто довго.

  • Яблуко - 8 штук
  • Цукор - 1 Склянка
  • Вода - 1 Склянка
мус з яблук - фото крок 1
Яблука промийте, очистіть від шкірки, а потім наріжте часточками.
мус з яблук - фото крок 2
Покладіть шматочки в невелику каструлю, заливши їх водою. Гасіть яблука на повільному вогні до м'якості, постійно заважаючи.
мус з яблук - фото крок 3
Перетріть готову м'якоть через сито в блендер.
мус з яблук - фото крок 4
Збийте суміш з цукром в блендері до єдиної консистенції.
мус з яблук - фото крок 5
Перелийте мус в порційний посуд. Залиште десерт на 1-2 години в холодильнику. Подавайте мус, прикрасивши його за бажанням. Приємною дегустації!

Схожі рецепти