Рецепт Мойва, запечена в духовці фото

Мойва, запечена в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти, Мойва
Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Привіт всім Хочете дізнатися рецепт смачної закуски до пива? Тоді вам сюди! Сьогодні хочу розповісти вам, як приготувати мойву, запечену в духовці. Рибка виходить соковитою, хрусткою і дуже смачною

Тепер ви знаєте рецепт дуже смачної закуски до пива. Така мойва сподобається всім вашим друзям і відмінно підійде в якості швидкої і смачною закуски. Можна приготувати до рибку часниковий соус або соус тартар. Однак і без соусу рибка виглядає відмінно В один з вечірніх переглядів футболу ця рибка стане незамінною до келишок пива Дерзайте!

  • Мойва жирна - 20-30 штук
  • Сіль, перець кайенский - За смаком
  • Борошно пшеничне - 3-4 Ст. Ложок
  • Оливкова олія - 4-5 Ст. Ложок
1
Важливим пунктом у виборі мойви є те, що вона повинна бути жирною. Промиваємо гарненько рибку під водою, потім відкладаємо на тарілку.
2
Сіль, червоний перець і борошно змішуємо в окремій ємності, ретельно перемішуючи все інгредієнти.
Тепер потрібно обваляти всю мойву в суміші зі спецій і борошна.
3
Форму для випікання рясно поливаємо оливковою олією і укладаємо в неї мойву.
4
Духовку розігріваємо до 150-160 градусів і випікаємо мойву при такій температурі протягом 30 хвилин. Мойва, смажена в духовці, готова! Смачного!

Схожі рецепти