Рецепт Мойва, запечена в духовці фото

Мойва, запечена в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Мойва
Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 5-8
Час приготування: 40 хв.

Привіт всім Хочете дізнатися рецепт смачної закуски до пива? Тоді вам сюди! Сьогодні хочу розповісти вам, як приготувати мойву, запечену в духовці. Рибка виходить соковитою, хрусткою і дуже смачною

Опис приготування:

Тепер ви знаєте рецепт дуже смачної закуски до пива. Така мойва сподобається всім вашим друзям і відмінно підійде в якості швидкої і смачною закуски. Можна приготувати до рибку часниковий соус або соус тартар. Однак і без соусу рибка виглядає відмінно В один з вечірніх переглядів футболу ця рибка стане незамінною до келишок пива Дерзайте!

  • Мойва жирна - 20-30 штук
  • Сіль, перець кайенский - За смаком
  • Борошно пшеничне - 3-4 Ст. Ложок
  • Оливкова олія - 4-5 Ст. Ложок
1
Важливим пунктом у виборі мойви є те, що вона повинна бути жирною. Промиваємо гарненько рибку під водою, потім відкладаємо на тарілку.
2
Сіль, червоний перець і борошно змішуємо в окремій ємності, ретельно перемішуючи все інгредієнти.
Тепер потрібно обваляти всю мойву в суміші зі спецій і борошна.
3
Форму для випікання рясно поливаємо оливковою олією і укладаємо в неї мойву.
4
Духовку розігріваємо до 150-160 градусів і випікаємо мойву при такій температурі протягом 30 хвилин. Мойва, смажена в духовці, готова! Смачного!

Схожі рецепти