Мойва з картоплею в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Запечена мойва з картоплею - дуже смачна страва! Приготувати його просто, виходить дуже ситно і подобається багатьом. Спробуйте!
Мойва - недорога і непоказна на вигляд рибка. Уміло приготована в духовці зі спеціями і рум'яною скоринкою - це дійсно смачна страва! Повірте і перевірте! поділюся рецептом, як приготувати мойву з картоплею в духовці.
- Мойва - 400 грам
- Картопля - 3 штуки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Помідори - 1 штука
- Масло рослинне - 1 Чайна ложка
Підготуйте інгредієнти.
Картопля наріжте тонкими кільцями.
Рибу помийте, чистий, видаліть голову і нутрощі.
Картопляна сіль, посипте спеціями для картоплі, збризніть соняшниковою олією і перемішайте.
Лук і помідор наріжте кільцями.
У форму для запікання викладіть шар картоплі.
Далі шар помідора.
Потім покладіть плотненько рибу. Злегка посипте сіллю і спеціями.
Зверху викладіть кільця цибулі.
Надішліть в розігріту до 180 градусів духовку на 25 хвилин.
Ароматне блюдо готове!
Подавайте порційно з соусами.