Запечена мойва
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную гарненький покроковий рецепт з фото, який розповість вам, як смачно приготувати запечену мойву. Мінімум старань, максимально смачний результат!
Запечена мойва - простий, але дуже смачний спосіб приготувати цю рибку. Закуска з маленької рибки в морських країнах Європи, типу Греції і Італії, вважається справжніми ласощами. Тому давайте сьогодні і ми приготуємо цю чудову рибну закуску.
- Мойва - 500 грам
- Лимон - 1 штука
- Борошно - 100 грам
- Рослинна олія - 5-6 Ст. Ложок
- Сіль, перець - - За смаком
Мойву размораживаем при кімнатній температурі, промиваємо і просушуємо паперовим рушником.
Обливаем мойву соком лимона.
У форму для випікання наливаємо масло, щоб воно повністю вкрило дно.
Мойву солимо, перчимо і обвалюють у борошні.
Потім рибу укладаємо рівним рядом в форму для випікання і відправляємо в попередньо розігріту до 200 градусів духовку на 45 хвилин. Перевертати рибу не потрібно.
Риба виходить рум'яної, апетитною і смачною. Бажаю приємного